Az igaz hogy ilyenkor nem fogja be a hajat a festék? (többi lent)
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogyha az illető éppen menstruál, akkor nem fogja be a haját a festék. Lehetséges ez? Személyes tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?2011. máj. 18. 22:07
3/10 anonim válasza:
én pont a múlt héten festettem menstruáció közben és semmi változást nem vettem észre, hogy kevésbé fogta volna be, vagy egyáltalán... De hát ha nem oylan sürgős akkor várd ki azt az idő.
4/10 anonim válasza:
anyám fodrász, ezen mindig röhögött. nincs összefüggés
5/10 anonim válasza:
anyámmal meg előfordult, van összefüggés...
6/10 anonim válasza:
Az én édesanyám is fodrász, azt ő is azt mondja, semmi alapja nincs ennek. Az már kinőtt haj...
7/10 anonim válasza:
Én meg nem vagyok fodrász, de ha megvan, semmit nem fog be a festék. Van összefüggés.
8/10 anonim válasza:
személyes tapasztalat NEM FOGJA BE egy fodrász se tudhat mindent... inkább várd meg míg elmúlik
9/10 anonim válasza:
nekem meg az a személyes tapasztalatom, mint már írtam, hogy befogja... hát akkor kinek, hogy....
10/10 anonim válasza:
Csak megjegyzem, hogy nyilván a fodrász is személyes tapasztalatból beszél - jóval több alkalomból, mint ahányszor egy ember az életben befesti a haját. Én is festem a hajamat akkor is, ha megvan, de ha félsz ettől, és mert úgy tűnik valóban van, akinek nem fogja be a haját, várj, míg elmúlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!