Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jobban felek a szoptatastol...

Jobban felek a szoptatastol mint a szulestol?! Valaki hasonloan? Reszletek lent!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem akarok hulyeseget irni..de van egy olyan problemam hogy mindig is nagyon erzekeny volt a mellbimbom. Ezt ugy ertem, hogy se a parom se en nem tudok joforman hozzaerni se..mert nagyon kellemetlen..csiklandos, es ha szegeny parom probalkozott is a mellemnel barmivel komolyan a sirogorcs kap el..hirtelen levegot venni se tudok..meg raz a hideg.

Nem tudom mitol lehet ez a durva erzekenyseg, de nagyon szeretnem szoptatni a babam, de rettegek hogy mar ha hozzaer a kis szajaval nem a fajdalomtol hanem az erzekenysegtol fogok uvolteni. Fogalmam sincs milyen a szules..de ugy erzem a szoptatassal sokkal nagyobb gondjaim lesznek!:(

Bocsi ha hosszu voltam, esetleg volt masnak is ilyen problemaja?

2014. szept. 11. 14:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges ezen előre gondolkodni.. Meg be beszélni magasnak hogy nem fog menni, meg rossz lesz fájni fog stb. Most ilyen. De szerintem változni fog. Ameddig terhes voltam eszembe sem jutott hogy milyen lesz a szoptatás azt tudtam higy mindenképp szoptatni fogok. Egyébként előtte el sem tudtam képzelni milyen lesz . Nem láttam maga elott a kepet hogy szoptatom a lányom... De megszületett es csak sírt es sírt, 20 perc múlva mar a cicimen volt es boldogan, nyugodtan szopizott es csak szuszogott es olyan nyugodt békés volt :) a legszebb volt! Nagyon erős volt a lányom 5 napot tulhordtam annyira erősen szopizott higy sebes is lett mindkét mellem . 1 hétig szenvedtem vele. De megérte. Óránként cicizett a lányom csak az nyugtatta meg nagyon fajt de megis megérte es nem a fájdalommal foglalkoztam hanem közben benne gyönyörködtem. Később mar mosolygott közben. Csak nézett rám nagy boldog szemekkel. Tényleg leírhatatlan. Azt tanácsolom higy ne foglalkozz vele hogy most érzékeny . Megszületik es olyan boldog leszel higy nem fog érdekelni a mellem érzékenysége :D örülni fogsz hogy túl a vagy a szülésen, meg leszel könnye ülve.csak az fog érdekelni hogy ott a babàd :)
2014. szept. 11. 15:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is voltak hasonló félelmeim. Hidd el, miután szétvágták a hasamat, és először fel kellett ülnöm, hogy mellre tegyem a fiamat, a legkevesebb volt az a fájdalom, amit a szoptatás okozott. Pedig én úgy szoptattam, hogy folyt a vér mindkét mellbimbómból. A szopi kiváltotta méhösszehúzódásokról nem is beszélve. Szóval szerintem szülés után nem ezzel fogsz foglalkozni. Kitartást, könnyű szülést!
2014. szept. 11. 15:08
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem is nagyon erzkeny es en is nagyon feltem ettol, de most mar hog szoptatok , ugy gondolom csodas dolog minden szempontbol. a babanak is a legjobb, ez a legkenyelmesebb, raadasul a legolcsobb is. imadnu fogod mikor a kis vedtelen teste hozzad simul, a szemei kikerekednek es rad cuppan ;) de azert bimbovedot vegyel, szuper talalmany, nekem es a babonak is nagyon sokat segitett az elejen. a Medela valamelyik méretét javaslom.
2014. szept. 11. 15:13
 14/18 A kérdező kommentje:

Koszonom nektek!!:)

Orulok, igy a sok szep szo utan mar lehet kicsit varom is!:)

Na akkor elfelejtem ezt a temat amig meg nem szuletik, utana meg mar a kezemben fogom tartani!:)

Sajnos nem most gondolkoztam ezen a dolgon hanem meg akkor is amikor a baba a kepbe sem volt. Olyan hihetetlennek tartottam hogy hogy lehet valakinek ennyire hipererzekeny bimboja mint nekem..es nem csak terhesseg alatt sajnos

Na de elvezem tovabb a szep dolgokat!:)

2014. szept. 11. 15:20
 15/18 anonim ***** válasza:
Én 25 hónapos koráig szoptattam a kislányomat, és ő választotta le magát szép lassan 2 hónapja. Hidd el fantasztikus érzés szoptatni! Az elején lesz kellemetlenebb, mert a bimbónak meg kell edződnie, de ha a baba ügyes, akkor 1 hét után semmi kellemetlen érzés nem lesz a szoptatás alatt! Állj pozitívan a szoptatáshoz, csak lazán, mert megéri! Nekem néha ma is eszembe jut, ahogyan összebújtunk anno, miközben ő evett-ivott! :)
2014. szept. 11. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:
ehez nekem is hoza kell szoljak :) nos a LEG kisebb babamat 24 honapos koraig szoptattam o is magatol valt le rola de nekem a mainapig hianyzik az oszebujas :) nagyon nagyon jo az egyik legcsodalatosabb dolog a vilagon szerintem a szoptatas es igen nekem is volt mikor szenvedtem mert sebes volt a mellbimbom es oruletesen fajt de akkor sem adtam fel mert a kicsikeim imadtak a cicimet es ez erot adott arra hogy folytassam a szoptatast kedves kerdezo ! ,meglatod semi gond nem lesz egy gyerek szaj nem haonlithato osze egy ferfi szajjal :))
2014. szept. 11. 19:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha helyesen van mellre téve a baba akkor nem fáj a szoptatás. Az a fontos,hogy a teljes mellbimbó a szájába kerüljön ne csak a "hegye". Megmutatják a kórházban, de otthon a védőnő is segít.
2014. szept. 12. 10:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a sztorim mint az elsönek. Szülès szuper volt, szoptatás rèmálom... sose éreztem ahhoz foghatò fájdalmat:( 2-3 hònapig bírtam...
2014. szept. 13. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!