25. hétben vagyok, es mindig jobban felek a szulestol! Mit tegyek, hogy ez megvaltozzon? Hogy ne feljek.
Én is így voltam vele, de az orvosom megnyugtatott ezekkel a szavakkal:
Hölgyem, remeghet, félhet, és ez megkeserítheti a visszalévő időt. De azt a babát oda betették, az onnan ki is fog jönni.
És igaza van, ez ellen már semmit nem lehet tenni :)
Egyébként a szülés így is úgyis lezajlik.
Én agykontrollal próbálkozom, elképzelem magamba a könnyű kényelmes szülést, és hiszek benne hogy ilyen lesz, ez legalább a szülésig segít, ott meg már alkalmazkodom majd.
Egyébként én már annyira várom a nagy találkozást, hogy már az sem érdekelne ha beleszakadok, csak legyen már március.
A Földön 7milliárd ember él, mindet megszülték.
Neked is menni fog, bízz magadban, a testedben.
Húúú. Én ellentét vagyok. Iszonyatosan várom már, gyógyszer nélkül szeretnék szülni, de már mindennél jobban várom :D Hülyének is néztek a barátnőim mikor mondtam :)
24 hkm
Szintén 25. hét és szintén be vagyok xarva.
Az orvosnak mondtam, hogy ne vajákoskodjunk, ha kicsit is bizonytalanná válik a helyzet, kapja fel a szikét és szabjon fel rajtam bármit.
Egyébként bízom a személyzet szakmai hozzáértésében, meg abban, hogy annyira ki leszek már merülve, hogy nem lesz erőm idegeskedni addigra.
Mondjuk a fogorvosi beavatkozásoktól és a vérvételektől is félek, így csak eggyel bővült a "milyen orvostól félünk" lista :)
De a fájdalomcsillapítók nagy barátja vagyok, ha fogat lehet úgy húzni, hogy nem érzem (meg a fél fejemet sem, akkora adag érzéstelenítőt kérek), akkor ez is megoldható lesz.
A felépüléstől, illetve az első "na, akkor most mi kell kezdeni ezzel az ordító rózsaszín kisemberrel?" napoktól tartok inkább. Pszichésen szerintem az nehezebb lesz, mert ott nem tudod, hogy vége lesz X időn belül, nincs körülötted egy komplett szakembergárda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!