Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 25. hétben vagyok, es mindig...

25. hétben vagyok, es mindig jobban felek a szulestol! Mit tegyek, hogy ez megvaltozzon? Hogy ne feljek.

Figyelt kérdés
2014. jan. 29. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Az utolsó hetekben már nagyon fogod várni, hogy végre babázhass. Ez fog majd erőt adni, erre koncentrálj!
2014. jan. 29. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
semmit nem kell tenned.ha ott leszel nem fogsz már félni :)
2014. jan. 29. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Én meg pont az ellenkezője vagyok, már szültem egyszer, nehéz szülés volt, de attól sem féltem, és ettől sem, szinte már várom :) Morbid :) Ne izgulj, a baba ki fog jönni, sokaknak nincs nehéz szülése, van pár borzalmas videó a neten (meg ne nézd, a legtöbb szélsőséges esetet mutat be). Legyél optimista, gyerek még nem maradt bent. Én azzal "pörgetem" magam, hogy az előzőnél csak jobb lehet, és akkor már nincs is baj. Hajnali 4-kor toltak be a szobába (addig szültem, varrtak stb), másnap már mászkáltam, ültem, semmi bajom nem volt. És a szobánkból mindenki így volt, még az is akit császároztak. Képzeld el, ha eltörik a bokád, hetekig nem tudsz lábra állni, itt pedig már másnap jössz-mész, néha fájdogál még a hasad de az nem vészes. Ne izgulj. Ja és ha betegesen félsz, akkor ott van a császár lehetősége, megtömöd a dokid zsebét és simán felvág, semmit sem érzel, legfeljebb utána. És a végeredmény egy emberke, aki a legaranyosabb a világon.
2014. jan. 29. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele, de az orvosom megnyugtatott ezekkel a szavakkal:

Hölgyem, remeghet, félhet, és ez megkeserítheti a visszalévő időt. De azt a babát oda betették, az onnan ki is fog jönni.

És igaza van, ez ellen már semmit nem lehet tenni :)

Egyébként a szülés így is úgyis lezajlik.

Én agykontrollal próbálkozom, elképzelem magamba a könnyű kényelmes szülést, és hiszek benne hogy ilyen lesz, ez legalább a szülésig segít, ott meg már alkalmazkodom majd.

Egyébként én már annyira várom a nagy találkozást, hogy már az sem érdekelne ha beleszakadok, csak legyen már március.

A Földön 7milliárd ember él, mindet megszülték.

Neked is menni fog, bízz magadban, a testedben.

2014. jan. 29. 16:45
 5/9 anonim ***** válasza:
3. vagyok, nem írtam hogy létezik az EDA, gerincbe adott érzéstelenítés, nem fáj sem a vajúdás, sem a kitolás, mégis természetesen szülsz. Sokan kérik. Kérdezz rá az orvosodnál, biztos abban a kórházban is lehet kérni ahol te szülsz.
2014. jan. 29. 16:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Húúú. Én ellentét vagyok. Iszonyatosan várom már, gyógyszer nélkül szeretnék szülni, de már mindennél jobban várom :D Hülyének is néztek a barátnőim mikor mondtam :)

24 hkm

2014. jan. 29. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Szintén 25. hét és szintén be vagyok xarva.

Az orvosnak mondtam, hogy ne vajákoskodjunk, ha kicsit is bizonytalanná válik a helyzet, kapja fel a szikét és szabjon fel rajtam bármit.

Egyébként bízom a személyzet szakmai hozzáértésében, meg abban, hogy annyira ki leszek már merülve, hogy nem lesz erőm idegeskedni addigra.

2014. jan. 29. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk a fogorvosi beavatkozásoktól és a vérvételektől is félek, így csak eggyel bővült a "milyen orvostól félünk" lista :)

De a fájdalomcsillapítók nagy barátja vagyok, ha fogat lehet úgy húzni, hogy nem érzem (meg a fél fejemet sem, akkora adag érzéstelenítőt kérek), akkor ez is megoldható lesz.

A felépüléstől, illetve az első "na, akkor most mi kell kezdeni ezzel az ordító rózsaszín kisemberrel?" napoktól tartok inkább. Pszichésen szerintem az nehezebb lesz, mert ott nem tudod, hogy vége lesz X időn belül, nincs körülötted egy komplett szakembergárda...

2014. jan. 29. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
nincs a kornyeken szulesfelkeszito? Nekem rengeteget segitett, hogy elmeletben felkeszitettek mindenre, mindent tudtam mi tortenik, ra tudtam hangolodni mi var ram. Mondjuk en az a tipus vagyok, hogy tudnom kell mi tortenik, es miert, ez megnyugtat.
2014. jan. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!