Mi történhet, ha magzatnál oedeamát diagnoztizálnak?
szia!
nem akarlak elkeseríteni,de semmi jóra ne számítsál!
nekem tavaly ugyan ez volt sajnos! nézd meg a kiskönyved,és ha az van benne,hogy hygroma colli,akkor sajnos megszakítás lesz a vége! nekem is ödémát diagnosztizáltak,és el kellett vetetni!ez 100 nőből 1-nél fordulhat elő,és én is sajnos beleestem,de a következőnél az esélye egyenlő a nullával! de hátha genetikain mást fognak látni,és nem lesz nagy a baj! ha bármi kérdésed van,nyugodtan írj privit!
Első válaszoló vagyok.Ha 9-10 hetes lettél volna, azt mondanám, hogy nem lesz jó a nyakiredő értéked.
20 hetesen azt tudom neked tanácsolni, hogy keressd fel Dr.Hajdú Krisztinát.Ő az országban az egyik legjobb genetikus,ha nem tudod elérni akkor Dr.Bátorfi Józsefet ajánlanám.Mindketten az Istenhegyi Géndiagnosztikán dolgoznak.Hivd fel :06 1 2245442
A doktornő hétfőn és csütörtökön; a doktorúr kedd- péntek rendel.
Teljes szívemből kívánom, hogy minden rendben legyen veletek!
Szerintem nem biztos hogy baj van! Nekem egy jó ismerős járt ugyanígy! Teljesen kikészítették idegileg, meg lelkileg, mert azt mondták ödéma van a baba nyakán! Vettek neki magzatvizet, negatív lett, aztán elküldték Pestre, mert hogy az ödéma akkor is ott van és biztos genetikai beteg a baba. Ott is vettek neki magzatvizet, az is negatív lett! iszonyú volt, amin keresztül mentek, kétszer kivárni a három hetet, mire meglettek az eredmények. Aztán a vége az lett, hogy a 24 hetes ultrahangon már nem volt ott az ödéma, felszívódott!!!! :))
Szóval kitartás! Nem biztos, hogy baj van!!!
Minden jót és jó egészséget kívánok Neked!
16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!