Mi történhet így vele?
Ma nézegettem a leleteimet, és észrevettem hogy a doki nem végzett hüvelyi kenet vételt egész terhességem alatt.
És tegnap kellett volna szülnöm, a szülésnél szólni fogok, de lehet vmi baj velünk?
Járt így valaki rajtam kívül? Mi volt szülésnél+utána?
Köszönöm.
Nem is mindenhol csinálják. Én pl. 4x szültem, egyik szülés előtt se vettek kenetet. Csak itt az oldalon olvasom, hogy van olyan kórház, ahol ezt rutinszerűen mindenkinél elvégzik.
Egyik gyerekemnél se okozott ez gondot, nem fertőződtek semmivel. Nem is kaptak gyógyszert..
nekem az első terhességemnél volt streptococcu, de vnem volt semmi tünetem.szerencsére nálunk rutinszerűen néztek kenetet, és ezért mivel kiderült, hogy str. ügy van, a szüléskor kaptam augmentin szurit. Mondták a terhesgondozáson, hogy mindenféleképp szóljak majd ha szülök, nehogy elfelejtsék!
ha nincs tüneted, attól még lehet baci, majd említsd meg, hogy neked nem vettek kenetet, és majd jobban figyelik születés után a babád, h mutat-e fretőzésre utaló jeleket. Nyugi, mindenre van gyógyszer akkor is, ha valóban bacis voltál. Szóval ne aggódj, de én a te helyedben majd szólnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!