Szerintetek volt még értelme hogy letettem a cigit?
Megpróbállak picit megnyugtatni!!
1.Most már ne idegeskedj mert teljesen felesleges!! A szülésig nincs már sok hátra.. Pihenj sokat és készülj rá!
2.anyukám végig cigizte velünk a terhességét,3-an vagyunk,mind egészségesek,egyikünk sem allergiás,asztmás és sorolhatnám, hozzá teszem 30,28 és 23 évesek vagyunk. köztük én a 23 éves és szintén várandós:)
3. A nővérem végig cigizte a fiával a terhességét,az eredmény időre született egészséges 10/9-es apgar értékkel(remélem jól írtam):) 2 éves lesz most 21.én tök egészséges gyönyörű kisfiú..
3. Ismerősömnek 4 gyermeke van. Abból az első 2-el végig dohányozta a terhességet. Gyönyörűek felnőttek,egészségesek, a nagyobbik 23 éves dokinak tanul 5-ös átlaggal..
sorolhatnám,de sokáig itt lennék:) És főznöm kell:)
Természetesen nem jó,de ne aggódj mert úgymond már mind1. Vannak ellenpéldák is a dohányzásra,én nem tudok mondani mert a környezetemben nem született ebből gond..
Nyugodj meg. könnyű szülést kívánok neked:) Mellékesen ha minden rendben volt veled is és a babával is terhesség alatt akkor meg szintén nyugodj meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!