Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek volt még értelme...

Szerintetek volt még értelme hogy letettem a cigit?

Figyelt kérdés
Szinte az egész terhességem végig dohányoztam.Napi 5-6 szálra értendő!Mindig próbáltam abbahagyni de nem sikerült.Voltak napok hogy csak 1-2 szálat szívtam.Aztán a 36.héten azt mondtam elég!!Azóta egy szálat sem szívtam és nem is hiányzik!A terhességem alatt rengeteg gyümülcsöt fogyasztottam.Szedtem C vitamint pluszba.Szerintetek lehet minden rendbe?Nagyon aggódom és stresszelek,hogy végzetes hibát követtem el.Szombatra várom a picurt.2.baba
2014. szept. 10. 09:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megpróbállak picit megnyugtatni!!

1.Most már ne idegeskedj mert teljesen felesleges!! A szülésig nincs már sok hátra.. Pihenj sokat és készülj rá!

2.anyukám végig cigizte velünk a terhességét,3-an vagyunk,mind egészségesek,egyikünk sem allergiás,asztmás és sorolhatnám, hozzá teszem 30,28 és 23 évesek vagyunk. köztük én a 23 éves és szintén várandós:)

3. A nővérem végig cigizte a fiával a terhességét,az eredmény időre született egészséges 10/9-es apgar értékkel(remélem jól írtam):) 2 éves lesz most 21.én tök egészséges gyönyörű kisfiú..

3. Ismerősömnek 4 gyermeke van. Abból az első 2-el végig dohányozta a terhességet. Gyönyörűek felnőttek,egészségesek, a nagyobbik 23 éves dokinak tanul 5-ös átlaggal..

sorolhatnám,de sokáig itt lennék:) És főznöm kell:)

Természetesen nem jó,de ne aggódj mert úgymond már mind1. Vannak ellenpéldák is a dohányzásra,én nem tudok mondani mert a környezetemben nem született ebből gond..

Nyugodj meg. könnyű szülést kívánok neked:) Mellékesen ha minden rendben volt veled is és a babával is terhesség alatt akkor meg szintén nyugodj meg:)

2014. szept. 10. 10:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Mindig van értelme letenni, ügyes vagy! Most már előre tekints! Szal a bébinek így volt pár hete "lejönni a szerről" és talán már nem függőként érkezik meg. Aztán jön a szoptatás, na ahhoz sem hiányzik a dohányzás.
2014. szept. 10. 11:25
 13/15 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok hogy eszem ágában sincs ujra rűgyujtani.Ha megszületik akkor sem.
2014. szept. 10. 11:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Akkor semmi gond! Előre! :)
2014. szept. 10. 11:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Egèszséges lett a baba? A méhlepényed nem öregedett el idő előtt?
2015. jún. 19. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!