Ennek a tippelgetésnek mi értelme? És miért nem a kétségbeesett, segítséget kérő kismamák kérdésére érkezik több válasz?
Igen, igazad van!
De rengeteg kismama van itt, közülük pedig sokan több gyermekesek.
Én sem látom értelmét a tippelgetésnek. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mit vár az illető, aki ezt megkérdezi. Miután nem ismertük nem terhesen, nem tudunk mihez viszonyítani.
Viszont ott minden rizikó nélkül lehet válaszolgatni, míg egy komolyabb kérdésre én nem írnék, ha nem vagyok benne biztos. Sokszor van olyan kérdés is, amire csak egy orvos tudna felelni, miután megnézte a babát/kismamát.
En is csak olvasok. Kerdezni mar nem is merek,mert olyan valaszokat kapnek,hogy lehet most terhesen elsirnam magam :))))
viszont sok olyasfajta kerdes van,amire csak orvos tud valaszolni :(
Örülök, hogy írtatok és hogy nem csak én gondolom ezt így!
Igen, tényleg szörnyű, ahogy egymás torkának tudnak esni az emberek. Még akkor is, amikor egy kismama kétségbe van esve és éppen talán a laptopja előtt zokog.
Egyébként szeretem ezt az oldalt, azért is olyan rossz, hogy érdemben kevés válasz/tapasztalat érkezik.
Tippelni lehet felelősség nélkül, illetve azt mindenki tud.
De egy fontos kérdésben válaszolni más tészta. 1-1 rossz válasszal, rossz döntéssel borzasztó hatással lehetsz mások életére.
Illetve nem mindenki tud az adott kérdésben TÉNYLEG hasznos választ adni. Tippelni könnyebb :)
Ja, ez a "Nincsenek tüneteim." és "Terhes lehetek-e?" valóban a másik csoda!!
9. Rendben, ha borzasztó hatással lehet egy válasz mások életére illetve hát talán ez kicsit szélsőséges így, mert szerintem a kérdező sem készpénznek veszi, ha valaki elmeséli az Ő, EGYÉNI tapasztalatát, esetleg véleményét.
Plusz ugye legtöbb esetben,ha olyan a kérdés, oda van írva, hogy orvos tud biztosat vagy menjen ügyelet stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!