Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ennek a tippelgetésnek mi...

Ennek a tippelgetésnek mi értelme? És miért nem a kétségbeesett, segítséget kérő kismamák kérdésére érkezik több válasz?

Figyelt kérdés
Nem bántani szeretnék senkit! De a lényegesebb kérdésekre senki vagy alig írnak. A tippelésre rengetegen, ami önmagában nem is baj, annak ellenére, hogy én személy szerint nem látom semmi értelmét, de a többieknek miért nem válaszolnak?
2014. jún. 10. 19:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Néha már azért nem válaszol az ember, mert tényleg a torkának ugranak, ha másképp látja a dolgokat, mint akik éppen válaszolnak.

És néhányan nagyon taplók, a múltkor még a felmenőimet is lehülyézték, mert le mertem írni (szerintem teljesen objektívan és bántás nélkül) a véleményemet. Hirtelen én lettem az agresszív idióta, aki nélkül jobb lenne az emberiségnek. Most őszintén... kinek van kedve ilyesmit "hallgatni"? Sokan itt élik ki az agybajukat.

Ha meg valaki már válaszolt, hogy menjen az illető orvoshoz, felesleges még négy-öt másiknak is odaírni ugyanazt.

2014. jún. 10. 21:42
 12/14 anonim ***** válasza:

A tippelésnek az az értelme, hogy az ismerősök "Úristen, de nagy a pocakod" mondatától már a hajadat téped és bepánikolsz, hogy tényleg óriás bébit várok. Mert nekik azért tűnik olyan nagynak, mivel mindig lapos vagy majdnem lapos hassal láttak. Így a kismama felteszi, mert kíváncsi rá, hogy kívülálló szemmel ki hány hetes pocakot lát. Ennyi. Nincs ebben semmi több szerintem.

A másik meg, hogy én még mindig kaptam választ minden fontosabb kérdésemre is. Lehet nem 66-ot, de a lényeg benne volt abban a 2-3 értelmesebb válaszban is.

Amúgy rengeteg egyforma kérdés is van fent. Van, hogy lejjebb 2 sorral ugyanaz a kérdés csak pepitában. Sokszor elég lenne csak visszakeresni is persze nem az ezer éves kérdések közül.

Egy-egy kérdés meg már tényleg harcba megy át és olyan alpári stílusban tudják egymást osztani, hogy az embernek az életkedve is elmegy, hogy ilyen világban élünk. És anyukákról, meg kismamákról van szó...

2014. jún. 11. 08:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 32 hetes kismama vagyok és személy szerint én is tettem már fel tippelős kérdést, az oka pedig a következő: 300 km-re lakom a családomtól, barátoktól, csak a férjem van itt nekem és mivel ő minden nap lát, így nem látja úgy a változást, a család, barátok meg nagyon ritkán, így jól esik megmutatni a pocakomat és kikérni más véleményét róla...(főleg, hogy facebookra nem tettük fel, hogy babát várunk, csak majd ha megszületik, és így inkognitóban maradok, de mégis egy picit mutogathatom, mert olyan büszke vagyok Rá és boldog vagyok :) )

(na meg persze kíváncsi is vagyok a külső szemlélő véleményére :) )

A lényeges kérdésekre én ha tudok értelmes választ adni szoktam, de amikor olyat kérdeznek, amit igazán csak orvos tud megmondani, arra inkább írok semmit, nehogy félrevezessem a kérdezőt valami hülyeséggel...

Amúgy a "lehetek terhes, ha egy napja késik", "a lehet baja a babámnak mert lenyeltem egy cseresznyemagot" "a lehet terhes a barátnőm, ha gatyaszexeltünk" (ez a kedvencem :D ) kérdésektől már én is falramászok... :)

2014. jún. 11. 12:40
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon cuki a tippelgetés, én szívesen tippelek, meg jó összehasonlítani más pocakját a sajátommal. Én nem tettem fel még ilyen kérdést, de elképzelhető, hogy fogok.

Nekem személy szerint nagyon jól esik, amikor a sok (néha rettenetesen idióta) aggódós kérdés között meglátok egy-egy tippelőst. Olyan üdítő változatossággal hat.

2014. jún. 11. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!