Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme reggel tesztet csinálnom?

Figyelt kérdés

Holnapra nem várom.

Bocsi a hülye kérdésért de több mint 1 éve szeretnénk babát és sajnos nem sikerül. Voltam dokinál de mivel az előző nemvárt 3 napot késett így a doki nem volt hajlando megvizsgálni mert a mensi után a 10-14 napon kellett vissza ennem sose késett csak akkor így meg kellene várnom h megjöjjön rendesen és utána orvoshoz mennem..

Vitamint is szedek, és semmi :( remélem nincs probléma velem meg a párommal sem.

2014. aug. 11. 19:42
 1/9 A kérdező kommentje:
hozzá teszem h ma olyan sárga kicsit barnás folyásom volt, mellem fáj de csak a bimbónál, mensi előtt fel szoktam puffadni de most az se meg nem is fáj a hasam..
2014. aug. 11. 19:43
 2/9 A kérdező kommentje:
inkább olyan szúró érzés volt a méhemnél.
2014. aug. 11. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:

ha késik akkor csinálj. napközben is megjöhet, így én vérnék még egy napot, tehát holnapután csinálnám.

Egy év után meg nem árt már a kivizsgálás. Amúgy jó időben szoktatok együtt lenni, termékeny napokon?

2014. aug. 11. 19:45
 4/9 A kérdező kommentje:
2 naponta vagyunk általában együtt mert dolgozunk mind a 2-en, van h ha úgy meg kívánjuk egymást akkor naponta, de ha jól szoktam számolni akkor pont peteérésnél vagyunk együttt
2014. aug. 11. 19:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy hogy viselnéd, ha negatív lenne.

Mivel holnap van a nem várt, én is várnék plusz egy napot a fentiek ismertében, esetleg ha egész nap nem jön meg, akkor este egy 10-es erősségűt csinálnék, de legjobba holnap után reggel.

Szurkolok!

2014. aug. 11. 19:53
 6/9 A kérdező kommentje:

sajnos nekem mindig negatívak a tesztjeim, most h dolgozok így kevesebbet gondolok a babára mert sokan mondják h rá stresszeltem de több mint 1 évig?

10 es érzékenységü tesztet meg csak neten tudok venni mivel itt hiába vagy 6 gyógyszertár a városba néznek rám hülyén h mit akarok vennni :/

2014. aug. 11. 19:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Akkor bírd ki holnaputánig szerintem.

Gondolj arra hogy most úgysem tudsz változtatni, az a baba vagy ott van, vagy nincs, nem változtat a tényen az, hogy melyik nap tesztelsz...

2014. aug. 11. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Igaz, nálunk a 3. hónapban már jött a baba, de az előtte levő 2 hónap elég parás volt nálam. Minden 2. nap voltunk együtt és nem vált be. Az utolsó hónapban vettem ovulációs teszteket, ami mutatta, mikor van peteérés. Se előtte, se utána nem voltunk együtt, csak peteérés körüli napokon. Azt tudom, hogy aznap mikor peteérésem volt, reggel együtt voltunk és este mutatta az ovus teszt ki, hogy aznap van peteérés. Szóval nálunk pont ez vált be. Nem tudhatom persze biztosra, hogy az ovus tesztnek köszönhetem e, de nekem volt egy érzésem, hogy ezzel kellene megpróbálni, bár orvos azt mondta, pénzkidobás. Tényleg nem tudhatom biztosra, hogy ez segített e vagy amúgy is sikerült volna, de a lényeg az hogy a tesztem pozitív lett :) amúgy én is azt javaslom, várd meg míg elmarad a menstruációd, aztán tesztelj. Remélem nem baj, hogy leírtam a tapasztalatomat, csak gondoltam hátha ez is segítség tud lenni. ha egy éve sikertelenül próbálkoztok, szerintem egy kivizsgálás nem árt, lehet csak apró dologról van szó, ami könnyen orvosolható. :) Sok sikert és kitartást kívánok! :) Remélem hamarosan nálatok is lesz kisbaba :)
2014. aug. 11. 20:30
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ha meg jönne akkor majd el megyek dokihoz és ki derítjük h van e peteérésem.

Remélem előbb utóbb össze jön :)

A családban akkor en lennék a 3. Kismama :)

2014. aug. 11. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!