Szerintetek van értelme reggel tesztet csinálnom?
Holnapra nem várom.
Bocsi a hülye kérdésért de több mint 1 éve szeretnénk babát és sajnos nem sikerül. Voltam dokinál de mivel az előző nemvárt 3 napot késett így a doki nem volt hajlando megvizsgálni mert a mensi után a 10-14 napon kellett vissza ennem sose késett csak akkor így meg kellene várnom h megjöjjön rendesen és utána orvoshoz mennem..
Vitamint is szedek, és semmi :( remélem nincs probléma velem meg a párommal sem.
ha késik akkor csinálj. napközben is megjöhet, így én vérnék még egy napot, tehát holnapután csinálnám.
Egy év után meg nem árt már a kivizsgálás. Amúgy jó időben szoktatok együtt lenni, termékeny napokon?
Ez attól függ, hogy hogy viselnéd, ha negatív lenne.
Mivel holnap van a nem várt, én is várnék plusz egy napot a fentiek ismertében, esetleg ha egész nap nem jön meg, akkor este egy 10-es erősségűt csinálnék, de legjobba holnap után reggel.
Szurkolok!
sajnos nekem mindig negatívak a tesztjeim, most h dolgozok így kevesebbet gondolok a babára mert sokan mondják h rá stresszeltem de több mint 1 évig?
10 es érzékenységü tesztet meg csak neten tudok venni mivel itt hiába vagy 6 gyógyszertár a városba néznek rám hülyén h mit akarok vennni :/
Akkor bírd ki holnaputánig szerintem.
Gondolj arra hogy most úgysem tudsz változtatni, az a baba vagy ott van, vagy nincs, nem változtat a tényen az, hogy melyik nap tesztelsz...
Köszönöm a válaszokat, ha meg jönne akkor majd el megyek dokihoz és ki derítjük h van e peteérésem.
Remélem előbb utóbb össze jön :)
A családban akkor en lennék a 3. Kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!