Szabina1995 kérdése:
Ki miket pakolt be a taskaba a szuleshez es szules utanra? 34hkm
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 07:53
1/11 anonim válasza:
magához a szüléshez semmi nem kell a kiskönyveden kívül... szülés utánra: tisztálkodószerek, törülköző, hálóing, alsóneműk, betét... semmi másra nincs szükséged...
3/11 anonim válasza:
és papucs :D - más talán tényleg nem kell már :))) látogatók ellátnak minden földi jóval :) - mondjuk kórházfüggő, hogy a babának vinned kell-e valamit... ha kell akkor neki ruhák, pelenka, popsitörlő, egy kis pléd
4/11 anonim válasza:
valtoruha papuccs kontos 2 haloing, 2 nAgy csomag tena inkontinencia betet, keksz, viz, szűrt gyümile, bimbovedő, pelenka, popsikrem, lanolin bimbo sebesedesre, mosdoszivacs(csaszarhoz) torulkozo amibe a gyereket csavarjak - ez nalunk kellett. tusfurdo fogkefe fogkrem wc papir, papirzsepi, ha van szopi parna erdemes azt is bevinni. pohar, evoeszkoz, ruha a gyereknek ha kell es krem ha gatnetszes lenne pl. köromviragkenocs. meg a leleteid.
5/11 A kérdező kommentje:
hogyha olyan szobat kerek ahol nincs velem a baba (elso baba, ezt ajanljak) akkor mit kell vinni a babanak? es csak szoptatni hozzak be?
2014. szept. 9. 08:51
6/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, hogy van-e még olyan kórház ahol a baba nem melletted van. Nálunk max az van, hogy ha estefelé szülsz akkor csak reggel hozzák be, ill. ha valaki császáros másnap kapja maga mellé.
A "kórházi" csomagra én kaptam a kórházi védőnőtől listát, mit kell bevinni, illetve hogyan kell összekészíteni (pl vajúdáshoz külön zacsiban azt a pár dolgot, így nem kell feltúrni a táskát), szobára mit kell vinni, ha apás szülés van mit kérnek stb. Babának nálunk csak a hazahozatalkor kérnek ruhát.
7/11 anonim válasza:
én nagyon ajánlom hogy veled legyen a baba. egesz nap aludni fog nem emiatt nem fogsz tudni pihenni. viszont nagyon jol belelehet razodni ha veled van különben mikor hazajössz sokkal nehezebb lesz. en 10 napot kenyszerultem bent lenni de ugy jöttwm haza mint egy profi anyuka :) sokat lehet tanulni a több gyerekes szobatarsaktol, a csecsemosok is jobban tudnak segiteni hogyha latjak mit csinalsz esetleg rosszul. ha lepasszolod a babat es vegigalszod a 3 napot (ami ugyse fog menni) abbol nem fogsz tanulni. hidd el a babo lesz a legkevesebb ami zavarni fog :)
8/11 anonim válasza:
emiatt felesleges kulon szobat kerni mert ha kered mindug kitolhatod a megörzőbe ha fáradt vagy és pihennél. akkor csak szoptatnu fogják betolni. de ezt nem nagyon szeretik a csecsemosok. egyebkent valahol igazuk is van. csak neked lesz nehezebb, ha ott nem razodsz bele. de mint fentebb irtam egy ujszulott meg kb 20 orat alszik egy nap
9/11 anonim válasza:
Lehet hogy van olyan kórház ahol ezt ajánlják (nem lehet túl bababarát). A babának is az lenne a jó ha veled lenne. Mondjuk nekem inkább 4 órát aludt és nem 20-at a 24-ből, de azért jó volt hogy velem volt :))
10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Hogyha velem lesz egy szobaban, akkor kell neki vinni ruhat, pelenkat stb.? :)
2014. szept. 9. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!