Mikor sterilizaltatok ki a korhazi taskaba a cumisuveget, mellszivot, cumit stb?
Az egész készletet rakd be egy mikrózható sterilizálóba, és a kórházban is tudod majd használni, nagyon hasznos a mikrós sterilizáló.
Főleg, ha esetleg ott is használod, akkor jó lehet, hogy használat után ki tudod sterilizálni. Valamibe úgyis vinned kell ezeket.
A magán véleményem: tök felesleges ezt az egész pakkot elvinni, én szültem két gyereket, és semmi ilyesmit nem vittem, a második nap lett tejem, és szoptattam, nem kellett mellszívó, stb.
És a szoptatás sikere főleg abból áll, hogy a baba eleinte rengetegszer van a cicin.:)
Ha mégis kellett volna össze volt készítve, és a férjem behozta volna.:)
Lehet, és biztos a gyerek sem úgy működik. Amúgy még várhatsz vele, kb a 39. hétig. De ha a kórházban is sterilizálják neked akkor ráér ott. Ha nem akkor felesleges bevinned, hiszen ott sem tudod az első használat után sterilizálni.
De még mindíg nem értem, miért akarsz cumit meg cumisüveget dugni az újszülötted szájába. Ezzel rontod az esélyeid a szoptatásra. Persze a te dolgod.
Szia én nem sterilizáltam itthon semmit...van a korházban sterilizálo folyadék mindenki azt használta..2 fájás közt???ez aranyos na arra nem lesz időd...:-))
Kérdés mit akarsz sterilizálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!