Mikor sterilizaltatok ki a korhazi taskaba a cumisuveget, mellszivot, cumit stb?
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok,de mi van ,ha csak a 40. heten szulok? Addig ugysem marad steril nem? vagy majd 2 fajas kozott sterilizaljam gyorsan? Vagy nem baj,ha ennyivel elotte keszen van?2012. nov. 26. 10:06
11/11 anonim válasza:
Na, akkor, hogy legyen más vélemény is. :-) 34 hetes vagyok, már sterilizáltam, menetre készen ott van a csomagban. Szoptatni szeretnék majd, de az első gyerkőccel csak a 4. napon indult meg igazán a tejem. Mivel kiszívni nem tudta egyéb problémák miatt (feszes nyaki izmok), így fejtem neki azt a "pár cseppet", és üvegből adtam oda. A fejéssel tudtam kicsit szaporítani a tejet, a kórházba is erre bíztattak mindenkit, természetesen a gyakori cicire tevés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!