Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti a kórházi csomagba mibe...

Ti a kórházi csomagba mibe csomagoltátok bele a cumisüveget (ha vittetek)? Sterilizáltátok előtte vagy csak a kórházban?

Figyelt kérdés
Gondoltam biztos, ami tuti alapon viszek egy cumisüveget is, mert ha kell esetleg, akkor ne a kórházit kelljen használni (hallottam, hogy sok baba szájpenészt kap). Ha itthon kisterilizálom, attól még nem marad steril, ugye? Tehát benn még egyszer ki kell sterilizálni használat előtt? Ti miben vittétek be a cumisüveget?
2012. máj. 25. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk (Győrben) nem lehet bevinni cumisüveget, addig "ütnek" míg nem szoptatsz. Bababarát kórház, cumit sem lehet bevinni, pótlást sem kap a baba, tehát erőltetik a szoptatást.

Nézd meg nálatok milyen kórház van, mert ha bababarát, akkor nem vihetsz.

25 hkm

2012. máj. 25. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nálunk az ukrán csempészekkel vitettem be a bababarát kórházba. 35/F
2012. máj. 25. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
A miénk is bababarát kórház, bevinni nem lehet, ottani cumiban adnak pótlást, ha kell.
2012. máj. 25. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:

A pécsi is babaarát kórház, nem lehet bevinni, nem tápszerezik a babákat, csak orvosi utasításra. Itt kispohárból kortyoltatják őket, a lefejtet is így és nem cumiból, hogy ne szokják meg a cumit és menjen a cicizés.

35hetes kismama

2012. máj. 25. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem eszembe sem jutott cumisüveget vinni. :) Tényleg jobb, ha kipohárból adják a pótlást. Csak úgy tuti biztos alapon, nehogy bezavarjon a szoptatásba.
2012. máj. 25. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Én vittem be cumisüveget, és kellett is az első éjszakára, amikor még nem velem aludt a baba. Itthon kifőztem, és a DM-ben kapható zárható zacskóba tettem. Rajta volt a cumisüveg kupak is, szerintem így steril maradt.
2012. máj. 25. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát ez érdekes. Én is Pécsett szültem 3 hónapja, a babám kis súlyú volt, így rögtön megetették tápszerrel, és később is kapott pótlást. Persze cumisüveggel... Amikor ez kiderült, szóltam, hogy szeretnék saját cumisüveget használni, nem volt ellenvetésük.

Sterilizáló folyadékot használtam.

2012. máj. 26. 00:10
 8/8 anonim ***** válasza:

A kora babák, a kis súllyal születettek és akik a születési súlyokból a kórházban 10%-ot veszítenek az más elbírálás alá esik. Mivel ez nem volt kérdés, az ember a normál súlyú egészséges babákra gondol először és nem az esetleges felmerülő problémákra. Ezt szülésfelkészítőn is elmondják nem is egyszer és a 2 hete szült barátnőmnél is így volt. Pécsett.

35 hetes kismama

2012. máj. 26. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!