Ti a kórházi csomagba mibe csomagoltátok bele a cumisüveget (ha vittetek)? Sterilizáltátok előtte vagy csak a kórházban?
Nálunk (Győrben) nem lehet bevinni cumisüveget, addig "ütnek" míg nem szoptatsz. Bababarát kórház, cumit sem lehet bevinni, pótlást sem kap a baba, tehát erőltetik a szoptatást.
Nézd meg nálatok milyen kórház van, mert ha bababarát, akkor nem vihetsz.
25 hkm
A pécsi is babaarát kórház, nem lehet bevinni, nem tápszerezik a babákat, csak orvosi utasításra. Itt kispohárból kortyoltatják őket, a lefejtet is így és nem cumiból, hogy ne szokják meg a cumit és menjen a cicizés.
35hetes kismama
Hát ez érdekes. Én is Pécsett szültem 3 hónapja, a babám kis súlyú volt, így rögtön megetették tápszerrel, és később is kapott pótlást. Persze cumisüveggel... Amikor ez kiderült, szóltam, hogy szeretnék saját cumisüveget használni, nem volt ellenvetésük.
Sterilizáló folyadékot használtam.
A kora babák, a kis súllyal születettek és akik a születési súlyokból a kórházban 10%-ot veszítenek az más elbírálás alá esik. Mivel ez nem volt kérdés, az ember a normál súlyú egészséges babákra gondol először és nem az esetleges felmerülő problémákra. Ezt szülésfelkészítőn is elmondják nem is egyszer és a 2 hete szült barátnőmnél is így volt. Pécsett.
35 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!