Ti meddig mosogattátok külön, illetve sterilizáltátok babátok cumijait, cumisüvegeit, edényeit, kanalait stb?
Amíg használatban lesz a cumisüveg (mostmár csak reggel-este a tápszer miatt), ezeket végig sterilizálni fogom. Hetente egyszer, amúgy csak simán elmosom, ill. a cumit havonta cserélem rajta.
Kistányér, kanál megy a mosogatógépbe, de ha kézzel mosogatok, van egy külön mosogatószivacsa. :)
Olyan 8 honapos óráig sterilizaltam a dolgait, de akkor mar nem napi szinten.
A cumisuvegeknek meg most is van egy külön szivacs, pedig mar egy eves. De azért nem mosnam el ugyanazzal, amivel mondjuk a porkoltes edényt. A kanalat, tálat viszont siman elmosom a mi dolgaikkal.
Kanalakat, tányérokat a miénkkel mosogatom, az itatópoharakat különvízben, külön szivaccsal.Havonta egyszer sterilizálom, illetve ha beteg és kigyógyult akkor közvetlenül utána.A cumikat és az itatópoharak csőreit ki szoktam főzni.Amíg kisebb volt, hetente főztem ki a dolgait, mostmár nem tartom szükségesnek, de azért külön mosogatok neki.
14 hós kiscsaj anyuja
Én nem voltam egy nagy sterilizáló. 6 hónapos koráig hetente kifőztem a cumisüvegeket, és a cumifejeket. Utána ritkábban. (nem cumizott - lehet ha cumizott volna, akkor a a cumit többször fertőtlenítettem volna amúgy)
1 éves koráig külön szivaccsal mostam el azért az ő cuccait, de ekkor már nem fertőtlenítgettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!