Ti meddig mosogattátok külön, illetve sterilizáltátok babátok cumijait, cumisüvegeit, edényeit, kanalait stb?
Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 13:09
11/15 anonim válasza:
uhh 10-es, másfél éves gyereknek minek sterilizálni minden nap??? Ilyen korban azért már kellene találkozni a szervezetnek bacikkal, mert ha nem ismeri őket a szervezete, akkor hogyan fog ellene védekezni? Én pár hónapig sterilizáltam. Rend és tisztaság van nálunk , a kislányom még egyszer sem volt beteg.
12/15 anonim válasza:
Nekem 10,5 hós a kisfiam. 6 hós koráig minden evés után külön szivaccsal elmostam a cumisüvegeit, kanalait, tányérait, tej tárolókat, leesés után a cumijait, és utána rögtön sterilizáltam is (kifőzéssel). 6 hós korától csak külön szivaccsal elmosogatom az evőeszközeit.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tényleg mindenki másképp csinálja... Csak most a napokban döbbentem rá, hogy a kisfiam elmúlt már egy éves, s én még mindig szorgosan külön mosogatom a cuccait, na de minek... :)
2012. márc. 9. 20:42
14/15 anonim válasza:
11-es vagyok! Tudom, hogy szar anya vagyok, mert nem sterilizálom minden nap a 9 hónapos gyerekem dolgait. De köszi, hogy megerősítettetek ebben!!!
15/15 anonim válasza:
10es vagyok. Nos, mivel van két cicánk, két kutyánk,egy folyton csúszó-mászó 1,5 évesünk, nem hinném, hogy ne találkozott volna bacikkal. Pláne, hogy én kórházban dolgozom. Nekem így megnyugtató, a kérdezőnek válaszoltam, nem pedig egy válaszoló lehúzására voltam kíváncsi. Te úgy csinálod, én így. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!