Öröm, de belehalok? Hogy lehet ezt túlélni?
Sok éves próbálkozás után a lombikprogramnak köszönhetően kisbabákat várok.
3 embriót ültettek be, meg is tapadt mind a három, de az orvosom magzati redukciót javasol, hogy kettő babát biztonságosan ki tudjak hordani. Valószínűleg az ikerterhesség miatt így is koraszülés lesz a vége, de ha mindhárom baba marad, akkor esélyes, hogy túl korán jönnek a világra és a koraszülöttség, mint tudjuk sok-sok mindent hozhat magával (agyvérzés,vakság stb...)
Azt mondta az orvosom, hogy nem nekem kell választani, hanem ők döntenek majd a magzatok elhelyezkedésétől, méretétől függően.
Ha nem vállalom, esélyes, hogy lesz 3 ici-pici (esetleg beteg) babám.
Ha vállalom, esélyes, hogy a 35-36. hétig ki tudom hordani a 2 megmaradt kicsit, és jó eséllyel kutya bajuk sem lesz.
A józan ész tudom mit mondana és én is azt tanácsolnám másoknak, de így ebben a szituációban lenni....belepusztulok :(
Én is azt kívánom, hogy ne bánjátok meg.
(Ezt a beavatkozást egyébként nem lehet elvégezni bizonyos terhességi kor előtt.)
Én is nagyon örülök a döntéseteknek! Nyugalmas, sikeres terhességet és egészséges babákat kívánok nektek! :-)
A 7 gyermekes anyuka
Nagyon kedvesek vagytok! Köszönöm a biztató szavakat!:)
Azt hiszem kezd megnyugodni a lelkem, és talán majd ez is segít. Anyukám, férjem Anyukája mindenben segítenek majd, majd elosztjuk a babákat :)
Ha lesz aki visszanéz, szívesen írok majd róluk :)
Nagyon örülök a döntésnek :) Írj majd kérlek, én nagyon szívesen olvasom :) Ha gondolod írhatsz privátban is :) Bármiben tudok segíteni, vagy csak beszélgetni szeretnél, írj! :)
3 gyerekes anyuka
Utolsó, hogy jön ide a jóisten? Ne haragudj, de ha a jóistent nézzük, ő egy gyereket sem akart adni nekik. Akkor most hogy érted azt, h mindent úgy tettek, ahogy a jóisten akarta? Atyaég, elvakult hívők...
Kérdező, kívánom, h minden rendben menjen, annak ellenére, h te most 4 ember életével/egészségével szórakozol.
Köszönöm Lányok a sok bátorítást és jó szót! :)
Eddig minden rendben,most már a lelkem is nyugodt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!