Hogyan lehet "túlélni" egy missed ab után? 9 hetesen ment el a baba.
szia! hát nekem igazán akkor kezdett enyhülni ez az érzés, mikor újra terhes lettem, és a szomorúság helyét átvette a félelem, hogy vele minden rendben lesz e. Szerencsére egészséges kisfiú lett, már másfél éves elmúlt, de még így is sokszor eszembe jut.
Első baba lett volna?
Igen, első baba lett volna. És nálatok mennyi idő múlva jött össze a következő terhesség?
Egyébként én is már előre félek attól, hogy végigrettegem majd a következőt, ami szintén nem túl előnyös a babára nézve... de nagyon jó hallani, hogy itt vagy pl Te is jó példaként - meg a dokim mondott egy szót, amivel vigasztalgatom magam: hogy ez egy ún. próbaterhesség volt nekem. Elvileg szervi akadálya nincs annak, hogy jöhessen egy valódi terhesség, amint letelt a pihenőidő.
Barátnőmnek csak akkor sikerült kihordania ,amikor otthagyta a munkahelyét.
Fogászati asszisztens volt és az ottani nehézfémpor vagy nem lehet tudni pontosan mi 3 vetélést okozott,sőt az egyik 6 hónapos halvaszülés volt.
Végűl elkerülve azt a mérgező környezetet egészséges kisfia született.
Fel a fejjel!
3 missed ab, ezer vizsgálat, természetgyógyász és 3 év után, most 35 hetes kismama vagyok a lányommal! Teljesen probléma mentes a terhességem.
Én arra gondoltam, hogy oka volt a vetéléseknek. Nem szabad feladni!!!
Szia! Nekem is az első terhességem a 9. héten missed ab-al végződött. Nagyon szomorú voltam én is, tudtam, hogy a következő terhességet végig fogom izgulni. 3 hónap múlva próbálkozhattunk volna, de én akkor még nem akartam. 7 hónapra rá lettem újra terhes, és nagyon féltem, amikor 9 hetesen uh-ra mentem, de minden rendben volt, egészen addig nagyon aggódtam, amíg nem kezdtem el érezni a baba mozgását, az nagyon megnyugtató volt minden nap. Most lesz két éves a kisfiam, és most 20 hetes kismama vagyok újra.
Nehéz megérteni, hogy miért veled történik ilyen, de sajnos nagyon sokan átélik ugyanezt. Hidd el jobb lesz majd, és szép, egészséges gyermekeid fognak születni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!