Hogyan lehet "túlélni" egy missed ab után? 9 hetesen ment el a baba.
Epp ma 3 hete,hogy missed ab-om volt.Ugyanugy erzek,ahogy te,most is megkonnyeztem,ahogy vegigolvastam a valaszokat.8 hetes volt.Az elso uh-n azt mondta a doki,hogy lehet ikrek.Kellett par nap,hogy feldolgozzuk a parommal,de iszonyatosan vartuk "Oket".Aztan egyszercsak szertefoszlott minden alom,szornyu volt,es meg mindig az.
Ami vigasztal,hogy van egy gyonyoru egeszseges 17hos fiam,igy kicsivel konnyebb feldolgozni,de elfelejteni SOHA.
Kivanok sok erot neked,es kitartast.
Es remelem hogy hamarosan ismet kismamak lehetunk,most ez minden vagyam :).
Jó ezeket a válaszokat olvasni, hogy nektek sikerült;) Nekem is most volt a műtétem 1 hónapja...:( ugyanazt érzem, mint Te kedves kérdező.
Ikrek voltak, és két év sikertelen próbálkozás után jött össze spontán.
Fogászati asszisztens vagyok, így kicsit ijedten olvastam az egyik választ, bár amúgy is parás vagyok.
Nekem azt mondta most kontroll vizsgálaton a dokim, hogy nem kell várnunk, ha nem akarunk, mert "rendben" vagyok.
Üdv. és szorítok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!