Hematóma kérdés, adnátok tanácsot akinek volt?
Figyelt kérdés
Második terhességem ez. Az első szinte problémamentes volt, eszembe se jutott, hogy bármi probléma lehet a másodiknál. 11 héten bevéreztem egyik este, akkor egész éjjel csak véreztem, és egy elég nagy hematóma alault ki, ami a kórház tartózkodásom alatt, növekedett is 30-ról, 53 mm-re. Pár nap utána hazaküldtek,mondván a szerveztemre van bízva a dolog. Tudom, hogy van esély arra, hogy felszívódjon. Tudom, hogy sokat kéne feküdnöm, de a majdnem két évesem mellett ez kitvitelezhetetlen. Plusz ott a háztartás, főzés és társai. Kérdem én, hogyan lehetséges így pihenni? Nagyon félek, hogy valami baj lesz. Bármikor csinálhatok egy rossz mozdulatot, ti hogyan oldottátok meg, akinek volt hasonló gondja? Legközelebb jövőhét kedden megy orvoshoz, reménykedem, hogy kisebb lesz a ht.-ám....2014. szept. 8. 11:17
1/1 anonim válasza:
Szia!En az 5.het- a 10. hetig vereztem, vagyis barna folyasom volt.Kaptam ra ultrogesztan huvelykapszulat amit a 12. hetig hasznalnom kellett.Voltam egy hetet korhazban ahol hematomat allapitottak meg, ott csak annyit mondtak, hogy szigoru fekves es, hogy hasznaljam tovabb a gyogyszereimet ( utrogestan, rutascorbin)Egy het utan szerencsere felszivodott, de tovabbra is barnaztam.A 10. heten mult el teljesen, de vegig fekudnom kellett.Nekem nagy szerencsem volt mert anyukam nagyon sokat segit/segitett o csinalta a hazimunkat o fozott...Jelenleg 35 hetes vagyok es 2szer elofordult barnazas a 20. heten es a 34. heten is, igy hogy szinte allandoan pihenek.Nem tudni, hogy nalam miert van.Annyit tudok tanacsolni, hogy probalj meg minel tobbet pihenni es ne emelj!Tudom konnyu mondani, ugy hogy ott van a babod, de vigyazni kell!Remelem minden jol alakul.Szurkolok!Kitartas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!