Adna nekem valaki tanacsot?
Figyelt kérdés
Van szivhangfigyelom.Tudom h korai terhessegnel alul szemeremcsont felett van a baba.En rogton meg is talaltam a jobb oldalon hangosan egy dusogo pulzalo hangot(gondolom koldokzsinor) de a bal oldalon is ugyanugy hallani szemeremcsont felett!az akkor mi?!vagy abszolut rosszat hallgatok?2014. aug. 29. 11:22
1/4 anonim válasza:
Szia! Én is használom, bár mindig nagyon nehezen találom meg :)
Milyen gyors hangot hallasz? Érdemes "megszámolni". Lehet a saját pulsodat hallod, de biztos vagyok benne, hogy van olyan, amikor a babát mindkét oldalon hallani.
Nekik ilyenkor 140körül van a pulzusunk, tehát rettentő gyors.
2/4 anonim válasza:
Szia. Szerintem a sajat erednek a veraramlasat hallot!:)
Nekem is van szivhangfigyelom, es eloszor en is azt hittem a koldokzsinor az.
Mennyi idos vagy?
En a 15 hettol talalom meg ugy h csak rateszem a hasamra es keresni se kell..elotte sokszor kellett keresgelni es kicsit ranyomni a hasra h halljam.
Udv:18hkm
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem abszolut nem kell ranyomnom eppp h rateszem hallom is!En is azt hittem h a sajat erem,de nem hiszem,mert mashol ahol van fobb erhalozat odateve semmilyen hangot nem ad!Ez nagyon gyors,eroteljes,susogo,pulzalo hang!
2014. aug. 29. 12:04
4/4 anonim válasza:
Első vagyok! Szerintem akkor Őt hallod. Első babámat 12hetes éreztem először, a 18héttől medig folyamatosan éreztem a csuklását. 20héttől a férjem ha rátette a fülét a pocakomra, hallotta a szívverését. Most 16hetes vagyok, alig érzem mozogni és alig találom meg a szívhangfigyelővel. Melső fali lepényem van, a doki szerintem emiatt lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!