Tudtok tanácsot adni?
180 grammos Ch diétára ítéltek. :(
Ezt hogy lehet kibírni? Állandóan éhes vagyok.... Mindig azon agyalok, hogy nem árt az a babának, ha én éhesnek érzem magam?
Előre is köszönöm a válaszokat!
22 hkm
Köszönöm!
Szerencsére nem a cukrom miatt lettem erre ítélve, hanem a hízás miatt. Most valahogy elkezdtek nagyon felszaladni a kilók és hogy ne legyen gond még így az elején CH diétát kaptam.
Akkor igyekszem kitartani az elején!
Utolsó vagyok.
Nekem cukor miatt volt. Súly miatt biztos nem tudtam volna ilyen szépen tartani a diétát. Viszont az eredménye tényleg meg lett a diétának, így a végén utólag tényleg nem is bántam. 7 kg-t híztam összesen, szülés után 1 héttel kevesebb voltam 1 kg-mal, mint a terhességem előtt.
Kedves Utolsó!
Köszönöm biztatásod! Nekem már csak azért is muszáj lesz a súly miatt betartanom, mert első terhességem alatt a hízás miatt toxémiás lettem. :( Ezt most jó lenne elkerülni.
Meg más gondok is vannak velem sajnos, amik miatt nem szabad szórakoznom evvel. Nem egyszerű a dolog, de akkor kitartok és nagyon reménykedem, hogy hozzászokom minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!