Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor mikor is kell...

Most akkor mikor is kell elvégeztetni az AFP-t?

Figyelt kérdés

Egy kicsit ma megkavartak. A dokim annyit mondott, hogy a 16. héten menjek majd elvégeztetni. Igen ám, de ma egy barátnőm felhívta a figyelmemet, hogy a 16. hét az 15 hetes + 1 napos terhességtől a 6. napig számítják.

Most akkor hogy is van ez?

Egy másik barátnőm szerint meg már a 17. hétben kell lennem.

Egy harmadik szerint meg a 17-19. hét között kell elvégeztetni.

Most akkor hogy a fenébe kell számolni ezt a 16 hetet?

2008. aug. 8. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
ha a16. hetedbe léptél, tehát már betöltött 16hetesnek kell lenni. én spec 16+3naposan voltam. és a dokim mondta hogy igy menjek
2008. aug. 8. 13:03
 2/5 anonim ***** válasza:
amikor betölttted a 15.hetet utána már 16 nak számítasz
2008. aug. 8. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
betöltött 16 .hét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. aug. 8. 13:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem a dokim és a védőnőm is kiszámolta napra pontos az időpontot, hogy mikor menjek. De ezt te is könnyen megtudod tenni, ha tényleg senki nem mondta mikor kell most menned. Amikor 12 hetes Uh-n voltál akkor vettek gondolom tőled is vért? A Down-kor szürés miatt. Ha nem akkor is a 12 hetes Uh napjától 4. hétre kell menni vérvételre. Akkor leszel 16 hetes, vagy ha nem pontosan 12 hetesen mentél Uh-ra akkor 16 hetes és x napos.

A lényeg, hogy 16 hetesen kell menni.

2008. aug. 8. 13:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget. :)

Igen, a 12. héten vettek vért tőlem a kombinált teszthez, és az AFP pont 4 hétre lesz ahhoz a naphoz számítva. :)

2008. aug. 8. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!