Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem lehet már avége...

Miért nem lehet már avége felé orvost fogadni?

Figyelt kérdés

Sokan írják, hogy a 20-25. hét környékén már nem nagyon találni orvost, aki elvállal. Ennek mi az oka?

Nem provokáció, komolyan kérdezem, nem vagyok otthon a témában.

(eddig én is azt gondoltam, hogy ráérek olyan 25. hét körül fogadni majd, addig ne kelljen minden alkalommal fizetnem. De ha ez nem működik, akkor nyilván az elején fogok. Csak sajnos én csak 1 orvost ismertem, aki külföldre ment, így nincs tapasztalatom - de majd kérek tőletek :) ) - amúgy nem vagyok még terhes, csak érdekel

2014. szept. 6. 17:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

9es, ebben igazad van, hogy a kortörténet fontos, de én azt gondolom, ha 20. héttől járnék konkrétan hozzá, akkor is legalább 4 hónapos az együttműködésünk. Nem pesti vagyok, szerintem nálunk annyira nincsenek fullon a dokik, persze ha odakerülök, majd megtudom :)

köszi a válaszokat

2014. szept. 6. 21:48
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért, hogy ismerjen a doki, és ne a szülőszobán találkozzatok először. Szerintem jó dolog az, ha rád néz és tudja milyen terhességed volt, s nem rögtön a papírjaiddal kell kezdenie szülés előtt :)

Off: Mindig érdekelt, hogy a többség csak terhesség alatt jár nőgyógyászhoz? Én például egy dokihoz járok évek óta ellenőrzésre, rákszűrésre. Mindkét fiam nála szültem, nem is kellett azon agyalnom, hogy kit válasszak. Benne bízom a legjobban és szüléseimnél mindig megnyugtatott a jelenléte.

2014. szept. 6. 22:29
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem járok, 1x voltam, azóta sem, bőven elég volt, nem kicsit komplexusos is vagyok, így is...
2014. szept. 6. 22:43
 14/14 anonim ***** válasza:
9-és vagyok. Ha még ilyen gondod van, még inkább értelme van a fogadott dokinak. Én is így voltam, így duplán örültem, hogy fogadtam orvost és már évek óta ismertem.
2014. szept. 6. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!