Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatosan viszketek!...

Iszonyatosan viszketek! Valaki adna tanácsot?

Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok. kb 2 hete kezdődött a viszketés, eddig ugy ahogy tudtam kezelni! De éjjel kb 4órát aludtam mert folyamatosan viszketek tetőtől talpig. Kiderült a laboreredményből hogy a májammal nem stimmel valami. De szerencsémre szabin van a háziorvosom! Nem tudom mitévő legyek, de nagyon fáradt is vagyok már és folyton viszketek! Calcimusc sem használ! Valakivel ha volt ilyen adjon tanácsot! Nagyon köszönöm!

2014. szept. 4. 10:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet, tuti.
2014. szept. 4. 12:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Orvosom megnyugtatott valamennyire.mivel a vizeletemben nincs fehérje és a vérnyomásom jó így nem kell rohannom. Reggel fertőzőre kell mennem ahogy a háziorvos javasolta. Viszont ha a vérnyomás hirtelen magas lenne akkor irány a kórház!
2014. szept. 4. 13:16
 13/21 anonim ***** válasza:
örülök, hogy megnyugodtál, bár nem értek egyet a dokiddal.
2014. szept. 4. 13:22
 14/21 anonim ***** válasza:
nem is tudom, hogy jön ide a vérnyomásod, meg a fehérje. ez kolesztázis. Mindegy. hátha holnap okosabbak leszünk. Majd írj!
2014. szept. 4. 13:23
 15/21 anonim ***** válasza:

Én sem értek egyet az orvossal. Amikor már így voltam, mint te most, akkor vittek rögtön a műtőbe. Utána azt mondta az orvosom: ezt jól megúszták!

Inkább kelljen feleslegesen bemenni és megnézetni magadat, minthogy halva szülésed legyen. Ha pedig olyan magasra felmegy a vérnyomásod, akkor már jobb, ha elő is vagy készítve a műtétre, minthogy még akkor vakarózzál otthon!

Legjobbakat!

2014. szept. 4. 13:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Ez nem toxémia, ez epepangás, az pedig szintén veszélyes.
2014. szept. 5. 12:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Mit mondott a doki bácsi?
2014. szept. 6. 16:09
 18/21 A kérdező kommentje:
El lettem küldve a fertőzőre vérvételre és hasi uh-ra. Ott levették a vért majd közölték hogy az uh-t 2-3 hónap múlva tudnák megcsinálni. Mondtam hogy addigra már rég túl leszek a szülésen. Erre a válasz az volt hogy menjek vissza a házidokihoz másik beutalóért és menjek egy 3.városba hátha ott elöbb meglesz. Ok. A házidoki is kiakadt hogy elküldtek de adott másik beutalót és mondta hogy közöljem a telefonben hogy kismama vagyok és sürgős. Na nagy nehezen eljuttottam az először 2hét múlva kapott időponttól odáig hogy aznap elmehettem. Nagyon nem lettem előlrébb. Azóta is viszketek, de nagy gond nincs az uh szerint. Az epe nem rendesen működik de ezt a rövid időt ki kell húznom így! :)
2014. szept. 9. 18:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem a nőgyógyászod miért nem fektetett be egyből? az epepangás a babád életét veszélyezteti!én elmennék egy másik nőgyógyászhoz a helyedben!
2014. szept. 10. 13:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Rájöttem. Már megint hülye vagyok. Azt hittem, hogy ha egy nyilvánvalóan komoly problémával orvoshoz küldök vkit, az majd segít. Hát nem.
2014. szept. 10. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!