Mért viszketek?

Figyelt kérdés
ti voltatok ugy hogy elkezdtetek vizesedni és NAGYON viszketett a testetek? a tenyerem lábam arcom kezem mindenem szinte.és mit tudok tenni hogy ne viszkedjek?
2014. máj. 14. 14:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, de én nem vizesedtem. Az előző terhességben is kb a felétől és a mostaninál is. Nálam elvileg hormonális. Az előzőnél (13 éve)bőrgyógyász írt fel vmi akkor 20(!) Ft-os krémet, most külföldről behozatott sheavajas testápolóval kenem a bőröm, a hasamra pluszban használom szintén ennek a márkának a jojobaolaját v mandulaolaját. Érdemes lenne elmenni egy bőrgyógyászhoz.
2014. máj. 14. 14:22
 2/10 anonim ***** válasza:
hány hetes vagy? Nem akarlak riogatni, de volt egy szobatársam ő is így volt és talán epepangása volt és a máj funkció értékei nem voltak jók. Orvoshoz menj el mindenképp!!
2014. máj. 14. 14:33
 3/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. 30 hetes vagyyok.voltam védőnőnél azt mondta ha valami olyasmi lenne magas vérnyomásomnak kéne lennie.de normális.ő mondta hogy a vizesedéstől van.egyébként hétfőn ugyis megyek terhesgondozásra meg fogom kérdezni!
2014. máj. 14. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Én 34 hetesen kórházba kerültem epepangással. 3 hetet voltam bent, majdnem sürgősségi császár lett a vége.

Viszketéssel kezdődött az egész, olyan volt a bőröm mintha allergia jött volna ki rajta. A háziorvos küldött el vérvételre és olyan súlyosak voltak az értékeim hogy azonnal kórházba küldtek.

Menj orvoshoz mert nem játék ha esetleg ez a bajod neked is.

2014. máj. 14. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
En ugy vakarozam mint a bolhas kutya!terhessegi kiutesnek hivjak.3-4hetig biztos tartott.es szules utan 3.het korul szinten elkezdodott.de el is mult magatol...a hulye borgyogyasz szteroidos kremet adott hat magamra nem kentem.
2014. máj. 14. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Nalam is volt ilyen, kb a 32-36 heten! Majd megorultem, kulonosen estenkent. A dokim megnyugtatott, hogy az epepangas szerencsere ritka (en is paraztam tole).

Ami jot tett: langyos vizes furdes, zuhanyozas, akar naponta 4 alkalommal is, hipoallergen furdocucc (olcso balea med, az eucerintol csalankiuteseim lettek) es shea vajas testapolo.

2014. máj. 14. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
En irtam h nagyon vakaroztam.sebesre kapartam a labaim.ami segitett nekem h egy cso ag szodabikarbonat tettem egy edenybe meg vizet es a furdes vegen ezzel ontottem le magam.plusz illatmentes tusfurdo nekem is.
2014. máj. 14. 22:19
 8/10 A kérdező kommentje:
rendben!köszönöm!remélem nem lesz semmi komolyabb.itt móváron olyan bőrgyógyászvan hogy ha nemmuszály nemmegek hozzá...:/ először megyek terhesgondozásra ugyis viszem a bizelet eredményt.ha epepangásom van azon is látszik nem?
2014. máj. 17. 13:23
 9/10 A kérdező kommentje:
végülis kiderült.bevolt sűrűsödve az epém kaptam rá valami epe higitó gyógyszert jó drága volt viszont azóta nem is viszketek
2014. jún. 29. 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Orulok h jobban vagy.:-)
2014. jún. 30. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!