Szörnyen viszketek. Először csak hasamon. Azt gondoltam, hogy, mert feszül a bőröm, de már gyakran az egész testem. Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nincs rajtam semmi kiütés. Összefügghet a terhességgel? 30. hetes kismama.2008. nov. 22. 19:31
1/6 anonim válasza:
lehet száraz a böröd ebben a hidegben és azért.
ha prosodnál s akkor a terheség valami alergiát hozott ki. de kend be magad normál testápolóval.
2/6 anonim válasza:
Szia. Nekem is volt, hogy viszketett az egész testem, annak ellenére, hogy testápolóztam. Valószínű azért mert a hízástól, Boldog babavárást! 39 hetes kismama.
3/6 anonim válasza:
Bocs, lehagyta a felét. Szóval a hízástól, és a vizesedéstől tágult a bőröm, ezt a védőnőm mondta.
4/6 anonim válasza:
én is viszkettem, nem csak a hasamon :( sajnos ez vele jár
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi Nektek a válaszokat!
Én is nem győzöm magam kenegetni. De az, hogy más is tapasztal ilyet, megnyugtató. Mármint azért, hogy nem valami bőrbaj! Naem hiányozna!!!!
Mégegyszer köszi!
Mindenkinek jó babavárást!
2008. nov. 22. 21:44
6/6 anonim válasza:
Én azt vettem észre magamon, ha kevesebb vizet iszok egy nap véletlenül, akkor jobban szárad a bőröm, akkor viszketek mint egy bolhás. Ezért próbálok odafigyelni, hogy nagyon sok-sok vizet igyak minden nap!! Jó babavárást, 37h.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!