Normális ez a 38. hétben? Egy hete majd meg őrülök úgy viszketek. De én úgy érzem azért mert ki vagyok száradva a sok wc-re járkálás miatt.
Figyelt kérdés
Igaz múlthéten érdekes fehér folyásom is volt, de az elmúlt. Nektek nem volt vagy van ilyen érzésetek?
38hetes kismama
2008. nov. 18. 14:57
1/2 anonim válasza:
Nekem is szokott viszkedni a pocim,de nem olyan nagyon.Én minden este bekenem magam testápolóval.Nem is repedtem meg eddig sehol.Pedig nem csodakrémet használok hanem Baba testápolót.38 heteske
2/2 anonim válasza:
Én Angliában vagyok várandós. Itt a terhes nők kapnak egy NHS által jegyzett könyvet, amiben összefoglalják a tudnivalókat. Ebben írnak az ún. obstetric cholestasis-ról (terhességi kolesztázis magyarul(?)), ami egy ritka ámde potenciálisan igen veszélyes szövődmény (a máj diszfunkciója), ami a terhesség utolsó 4 hónapjában jelentkezik/jelentkezhet. A tünete a rendkívül erős viszketés, kiütés nélkül.
Nem tudom, otthon mennyire foglalkoznak ezzel a témával (elég ritka dolog), mindenesetre én a helyedben utánanéznék az interneten illetve az orvossal is beszélnék mihamarább, mert igen komoly következményei lehetnek a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!