Folyamatosan azt érzem pisilnem kell, mikor elmegyek picit piselek, de iszonyatosan ég utána, felfázva nem vagyok, viszketni nem viszketek, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 11:45
1/11 anonim válasza:
Ez bizony felfázás! Igyál cickafarkteát és jó sok folyadákot!
2/11 anonim válasza:
Pedig ez nagyon felfázásnak hangzik! Sok folyadék, és egy forró fürdő!
4/11 anonim válasza:
Rengetek folyadék...és holnap doki. Én ilyenkor mindig Monural port kaptam, és nekem használt! KITARTÁS!!!
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszaitokat:)), a folyadékbevitelt megkezdtem, a dokihoz legközelebb csak szerdán tuduk menni, de megírom majd mi lett!
2011. ápr. 3. 12:29
6/11 anonim válasza:
rengetek?????? az meg mi :D
szóval doki, ír antibiotikumot, igyál sokat (rengeteget :P) és törődj bele, hogy a felfázás nem viszket senkinek (húgyúti fertőzés, hogy pontosak legyünk)
7/11 anonim válasza:
most menj a dokihoz az ügyeletre, ne szerdán, addigra nagyon kellemetlen élményeid is lehetnek, mondjuk, vesegyulladás vagy csak egyszerűen bepisilsz...ha monuralt ír fel, az egy adagos és szerdára kutya bajod nem lesz
8/11 anonim válasza:
Én egyszer jártam így és nem felfázás volt. Húgyhólyag gyulladásom volt.
Egyre súrúbben mentem pisilni. Másnap már negyedóránként. Aztán már véres is volt a vizeletem. Az első napon gondoltam sokat iszok lehet csak felfázás, de második napon már nagyon durva volt iszonyatosan fájt. Mentem is a dokihoz kaptam gyógyszert ami nagyon hamar hatott is.
9/11 anonim válasza:
utolsó vagyok: Holnap irány a doki ne halogasd!
10/11 anonim válasza:
a húgyhólyag gyulladás a húgyúti fertőzés ;) alias felfázás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!