Mennyire látszik ez a terhes has? Képek a leírásban
Figyelt kérdés
Állva, kinyomva: [link]
Állva, behúzva: [link]
Fekve, kinyomva: [link]
Fekve, behúzva (a medencecsontom kiáll és így a bugyinál nem domborodik ki az alhasam sem): [link]
Hány hetesnek tippelnétek meg?
2014. szept. 3. 14:44
21/30 anonim válasza:
Atya isten, késik egy hete, akkor ha az is lennél, 3 hetes lennél kb. max. 5. Te komolyan azt képzeled, hogy az látszik? Az alapján akarod megállapítani a terhességet, hogy a petezsák/szikhólyag a méhedben (mert ha az is vagy, még csak ennyi van) látszik-e kívülről? Te jó ég, én innentől kezdve nem fogom hülyének nézni a reflektorfénnyel világító, 13 teszten csíkot kereső nőket, mert az még érthető is valahol, de a te kérdésed a negatív csúcs..
22/30 anonim válasza:
Kevés leoltó válasz érkezett? Vagy miért emelted ki?
23/30 anonim válasza:
Ne mááár, ez komoly? 1 hete késik, a teszt is negatív, és akkor azt kérded hány hetes vagy? Mikor még az sem biztos hogy terhes vagy?! Most őszintén, hány éves vagy te? Vagy csak unatkoztál?
26/30 anonim válasza:
Löjj már el még egy tesztet aztán ird meg, hogy mi van!
Amúgy kezdem már érteni a szőkenős vicceket..siralmas, hogy tényleg vannak ilyen buta tyúkok. :(
27/30 anonim válasza:
Komolyan megnézném a képeket,kár hogy nem nyitja meg nekem......vicc...:)
28/30 anonim válasza:
Ezen most nagyon jót mulattam, köszönöm :D
29/30 anonim válasza:
erre csak ennyit tudok kommentelni: :D
30/30 anonim válasza:
sikerült megnyitnom....ááááááá....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!