Mennyire látszik ez a terhes has? Képek a leírásban
Állva, kinyomva: [link]
Állva, behúzva: [link]
Fekve, kinyomva: [link]
Fekve, behúzva (a medencecsontom kiáll és így a bugyinál nem domborodik ki az alhasam sem): [link]
Hány hetesnek tippelnétek meg?
Miért számít ennyire, hogy látszik-e?
De szerintem vagy nem vagy terhes, vagy még nem is látszhat...
Itt egy nem kitolt nem behúzott hasú kép.
Igazából csak kíváncsi vagyok a véleményekre, ki mondja, hogy nem látszik, nem vagyok terhes vagy ki mennyit tippel.
Ez bizony még maximum puffadás lehet. A méh a 14. hét körül emelkedik ki a kismedencéből, addig nem is nagyon látszik az igazi terhespocak.
5-6 hetesen azért ez még csak puffadás lesz.
Jezusom, biztosra allitom h vmi nem teljesen tiszta.
Komolyan azt hiszed h a teszt nem mutatja ki akkor majd a hasadon hamarabb latszodik????? Ezt te tenyleg teljesen komolyad kerdezed???? Hat na most lett vegem ettol a kerdestol. Ennyire unatkozo?
Az orvos is hamarabb latna a szivvereset is mint ahogy neked az latszodna! Tudod mekkora egy magzat amikor kiderul teszt alapjan h baba van? Szerinted az latszodna neked? Addig felesleges ilyen marhasagokat csinalnod amig nincs legalabb egy pozitiv teszted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!