Enyhébb görcsölés ugye nemkell félnem? Kb 8hetes lehetek
A héten van időpontja a 2.kimaradt menszeszemnek,így ugye normális ha néha érzek kisebb görcsöket?
Augusztusba mikor nemjöttmeg is voltak görcseim azt hittem menszi lessz de aztán kellemes csalódás több pozitiv tesztbe,hétfőn vagyok hivatalos dokihoz..
Teljesen normális. Nő a méhed, nyúlnak a tartószalagok, azt érzed. Magnéziummal tudsz enyhíteni rajta.
Akkor kell azonnal orvoshoz fordulni, kórházba menni, ha erős görcseid lennének és vérzés lépne fel.
Boldog babavárást! :)
Köszönöm csak tavaly már volt egy vetélésem és bennem van ezis...izgulok a hétfő miatt ezvégett is,.Tavaly a pozi tesztemre rá 3napra enyhén bevéreztem aztán hematóma és végig barna folyás majd elhalt a magzat a 8.héten.
Mostcsak fehér folyásom van,így remélem nincs is gond,bár ettől is futkosok wc-re h miaz miaz..huh,háth remélem tényleg minden oké,elvégre most aztán egésznap fekszem szinte olyan lusta lettem:(
Igen lehet. Nekem az első 3 mensi időben még pici vérzésem is volt és hormonkúpot írtak fel, igaz Mi lombikosak vagyunk.
Amíg nem mész orvoshoz annyit tehetsz, hogy nyugodt maradsz, sok folyadékot iszol és a görcsökre napi 3x magnéziumot eszel, ezek később is jól jönnek. A magnéziumot pedig tényleg napon belül elosztva szeded.
Ja és ne lepődj meg ha 12 hetes korig a nőgyógyász (orvosa válogatja) nem igazán vesz komolyan, Te csak ne hagyd Magad.
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!