Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehet ez a görcsöl...

Szerintetek lehet ez a görcsölés a beágyazódás miatt?

Figyelt kérdés

jó 3 évig fogamzásgátlóz szedtem, de olyat aminek gyenge a hormon tartalma, így doki mondta, hogy lehet egyből összejön a baba, nem kell hónapokig várni.

Nem akartuk számolgatni a napokat, peteérést, úgy voltunk vele, összejön e nélkül is, nem akarunk rágörcsölni.

Most hagytam abba a fogamzásgátlót, ez a első hónapom nélküle.fel voltunk készülve arra, hogy lehet sokáig kell várni, amíg összejön.

19.-én volt peteérésem, amin nagyon meglepődtem,mert nagyon feszült a méhem és görcsöltem is,és fehér folyásom is volt. Szóval úgy gondoltam ez peteérés lehet ( ez pont a 14. napon volt)

Másnap reggel szeretkeztünk a párommal, és este nagyon elkezdett görcsölni a hasam, és ingerült voltam, hisztis, már majdnem fájdalomcsillapítót kellett bevennem, annyira görcsöltem, jó 1-2 óráig.

Aztán nem rég olvastam, hogy a beágyazódás miatt is lehet görcsölés, de azért nem élem bele magam. Azért érdekel más véleménye is, esetleg más érzett még ilyet?

2014. aug. 21. 11:09
 1/6 A kérdező kommentje:
ja,azt elfelejtettem írni, hogy ma reggel óta nagyon fel vagyok puffadva, bár ez lehet valami kaja miatt is, csak nálam ez nem túl sűrű.
2014. aug. 21. 11:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a beágyazódás miatti görcsölés 1 héttel a PÉ után volt. :) 1 nappal PÉ után kicsit korainak tartom, de drukkolok!
2014. aug. 21. 11:34
 3/6 anonim ***** válasza:
A beágyazódás ovuláció után 7-10 nappal van, szóval ez a görcs nem lehet attól. Viszont lehet a peteéréstől, meg a termékeny időszak miatt.
2014. aug. 21. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:
ééértem...:\ nos, lehet kicsit mégis túl izgultam a dolgot, de köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 21. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyugi, mi is most tervezzük a babát, ez az első próbálkozós hónapunk. Nekem is 19-én volt peteérésem és azóta is szurkál...de nem lehet beágyazódástól :) Én is alig bírom már kivárni,hogy teszteljek.
2014. aug. 21. 12:39
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nem akartuk számolgatni a napokat, peteérést, úgy voltunk vele, összejön e nélkül is, nem akarunk rágörcsölni. "

Hát, nekem ez rágörcsölésnek tűnik! Nyugi...de míg a petesejt bejut a méhbe az legkorábban is 5-6 nap, úgyhogy beágyazódás nem lehetett.

2014. aug. 21. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!