Szerintetek lehet ez a görcsölés a beágyazódás miatt?
jó 3 évig fogamzásgátlóz szedtem, de olyat aminek gyenge a hormon tartalma, így doki mondta, hogy lehet egyből összejön a baba, nem kell hónapokig várni.
Nem akartuk számolgatni a napokat, peteérést, úgy voltunk vele, összejön e nélkül is, nem akarunk rágörcsölni.
Most hagytam abba a fogamzásgátlót, ez a első hónapom nélküle.fel voltunk készülve arra, hogy lehet sokáig kell várni, amíg összejön.
19.-én volt peteérésem, amin nagyon meglepődtem,mert nagyon feszült a méhem és görcsöltem is,és fehér folyásom is volt. Szóval úgy gondoltam ez peteérés lehet ( ez pont a 14. napon volt)
Másnap reggel szeretkeztünk a párommal, és este nagyon elkezdett görcsölni a hasam, és ingerült voltam, hisztis, már majdnem fájdalomcsillapítót kellett bevennem, annyira görcsöltem, jó 1-2 óráig.
Aztán nem rég olvastam, hogy a beágyazódás miatt is lehet görcsölés, de azért nem élem bele magam. Azért érdekel más véleménye is, esetleg más érzett még ilyet?
"Nem akartuk számolgatni a napokat, peteérést, úgy voltunk vele, összejön e nélkül is, nem akarunk rágörcsölni. "
Hát, nekem ez rágörcsölésnek tűnik! Nyugi...de míg a petesejt bejut a méhbe az legkorábban is 5-6 nap, úgyhogy beágyazódás nem lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!