Ketteske kérdése:
Görcsölés lehet a beágyazódás jele?
Figyelt kérdés
Vagy ez mensi lesz? Mik a tapasztalatok? Mensi elött vagyok 1 héttel.2010. szept. 27. 22:22
1/4 anonim válasza:
Ilyen korán még olyan minimális a mérete az embriónak,hogy szerintem semmiképp sem érezhetsz ilyesmit, 6 hetesen is csak néhány mm volt. Viszont más dolgokat tapasztalhatsz,bár egyéne válogatja,hogy ki mit. Elmodnom nálam mi tűnt fel: feszült a mellet, sírtam a romantikus filmeken(amiket amúgy utálok) meg egyébként is mindenen sírtam, kötni támadt kedvem, hányingerem lett a cigi,alkohol,kávé szagától is,egyáltalán nem bírtam ilyesmit fogyasztani,pedig előtt rendszeresen tettem. és ez még csak 1-2 hetes terhesen... :) Biztosra viszont csak akkor mehetsz,ha már késik a menzeszed,akkor tuti kimutatja a teszt is (legalábbis nálam kimutatta néhány nappal azelőtt,hogy meg kellett volna jönnie)
2/4 anonim válasza:
én görcsöltem és pecsételősen véreztem is mensi előtt egy héttel. mint kiderült, az volt a beágyazódás
3/4 anonim válasza:
Fogantatás után 10 nappal mensis görcseim voltak, és szép lassan elkezdtek feszülni a melleim. Semmi más tünet nem volt. A 14. napon egy szépen látható pozitívat teszteltem, és 1,5mm-es volt a petezsákom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. szept. 28. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!