6 hónapos a babám újra teherbe estem alig lábaltam ki a szülés utáni depresszióból?
10. vagyok, és nagy dicséret 11.-nek a válaszáért. Én ennyire szakszerűen nem írtam, de totálisan egyetértek. HÁRÍTASZ!!! Vedd elő a felnőtt, felelős énedet, és TÉGY MAGADÉRT ÉS A GYEREKEIDÉRT!!!
És igen, a terápia komoly munka. Annyira látod hasznát, amennyire hajlandó vagy odatenni magad. Ha csak lötyögsz a pszichológusnál, nem dolgozol, akkor semmi eredmény.
én értem amit írok. De.. a pszichológusnő azt mondta 5 beszélgetés után, hogy szerinte ez a depresszió csak kémiai, a hormonok csinálták és magától helyrejön. Gondolom azért mondhatta ezt mert a beszélgetéseinkbő az derült ki h minden okom megvan a boldogságra csak "valamiért" képtelen vagyok örülni. Egy dolog volt ami negatív volt életem során a gyerekkorban, erre azt mondta h "hát igen ha vlmikenk ilyen volt a gyerekkora akkor élete végéig félős marad". Hát köszi h rávilágosított arra h a félősségem nem fog megszűnni! Én ígyérzem beleadtam magam a kezelésekbe. Mert BÁRMIT megtettem volna h elmúljon, h élvezni tudjam az életet a picivel, akki mellesleg hihetetlen értelmes, mosolygós baba. Még amire emlékszem h mondott a pszichológusnő, h a köv szülésemnélis előfordul nagy eséllyels akkor majd még ha szükségét érzem beszélgethetünk.
S még egy annyit mondott h neki is volt szülés után depressziója és megfogadta h többet nem szül és nem is szül. Hát köszönöm! Inkább lelomboztak a kezelések mint helyrehoztak volna. Itthon a férjem csak bíztat/biztatott- s a pszichodoki meg amit a férjem feltöltött bnnem azt kiöntötte. Vagy kiöntette velem- ha így jobban tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!