Szülés utáni depresszióból hogyan lehet kikeveredni?
Ha megoldható a gyerek felügyelete, akkor mozdulj ki otthonról. A monotonitás csavart be.
Menj emberek közé, beszélgess velük bármiről, ami nem babatéma.
Mindenképpen ki kell mozdulnod, akár babával együtt is! :) Ringató, kerekítő, babaúszás, baba-mama torna, ilyesmikre gondolok :)
Nagyon fontos, hogy a reggeli rutin (fésülködés, lightos smink, ha amúgy szereted, normális ruha felvétele) akkor is meglegyen, ha élni sincs kedved!
Az is nagyon fontos, hogy apukának mindezt mondd el, ő pedig tegye lehetővé, hogy naponta 20 perced legyen, amit KIZÁRÓLAG azzal töltesz, amivel szeretnél. Ha feküdni akarsz feküdhess, ázhass a kádban, olvashass, mehess sétálni, ami jól esne.
Vedd fel a kapcsolatot a régi barátokkal, kedvelt rokonokkal és találkozz is velük! És fogadd el a segítséget, ha valaki felajánlja (nálam ezzel is gond volt)
Mozogj! Nem kell sokat, napi 15 perc, három kedvenc pörgős zenédet végigtombolod és hidd el olyan lesz, mintha kicseréltek volna.
És szedj halolajat, magnebéhatot, velem csodát tettek.
Én állandóan rémeket láttam, órákig bőgtem, ki akartam ugrani a harmadikról... Inkább nem is részletezem.
Szuper dolog, hogy felismerted, hogy baj van, de nagyon sok erőt kell venned magadon, hogy ez változzon.
Sok sikert és ha bármiben segíthetek, nyugodtan keress :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!