Pszichológus nélkül hogyan lehet kikerülni a depresszióból?
Tavaly volt egy 21 hetes vetélésem a lányommal, egy hónapja volt egy 20 hetes vetélésem a fiammal. Majd beleőrülök a gyászba, a fájdalomba. Kiderült, mi a baj, segíthetnek is az orvosok, de én azonnal szeretnék megint gyereket.Szeretném az idő kerekét előrefordítani.
Teljes depresszióba estem, de a férjem nem akarja, hogy pszichológushoz menjek.
Már nem érdekel semmi. Nincs célom az életben, csak az, hogy végre legyen gyerekem! A munkahelyemről kirúgtak. Nem érdekel! A mesterképzést ott akarom hagyni, mert már az sem érdekel. Babát akarok! De beérem a gyerekeimmel is, elég, ha őket visszakapom!
Én 2011. dec 24-én vesztettem el a kisfiamat a terhesség 16. hetében, akkor volt egy 1,5 éves kisfiam.Képetelen voltam feldolgozni, nyugtatót szedtem, életképtelen voltam.Nem kérdeztem a férjemet h mehetek e pszichológushoz, mondtam h mennem kell mert egyedül ez nem megy.Segített.2 hónap kellett mire úrja embernek kezdetm magam érezni.2012.júniusában ismét terhes lettem, jártam újra, mert rettegtem.20 hetes koromig kellett mennem.Most 8 hónapos a kislányom.Boldog vagyok, de még most sem telik el úgy nap h ne gondolnék a 2. gyermekemre!!
Nem szabad feladni!Folytatnod kell a mesterképzést!Adj időt magadnak!!
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
A helyzet az, hogy három műtéttel rendbe lehet hozni a dolgaimat odabent. A férjem attól fél, hogy a pszichológus ír fel nyugtatót, és akkor nem biztos, hogy tudnak altatni.
Kedves utolsó! Zenetanárnak tanulok, és zeneiskolában tanítottam, zeneterápiával is foglalkoztam. De már a hangszerem közelébe sem tudok menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!