Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Pszichológus nélkül hogyan...

Pszichológus nélkül hogyan lehet kikerülni a depresszióból?

Figyelt kérdés

Tavaly volt egy 21 hetes vetélésem a lányommal, egy hónapja volt egy 20 hetes vetélésem a fiammal. Majd beleőrülök a gyászba, a fájdalomba. Kiderült, mi a baj, segíthetnek is az orvosok, de én azonnal szeretnék megint gyereket.Szeretném az idő kerekét előrefordítani.

Teljes depresszióba estem, de a férjem nem akarja, hogy pszichológushoz menjek.

Már nem érdekel semmi. Nincs célom az életben, csak az, hogy végre legyen gyerekem! A munkahelyemről kirúgtak. Nem érdekel! A mesterképzést ott akarom hagyni, mert már az sem érdekel. Babát akarok! De beérem a gyerekeimmel is, elég, ha őket visszakapom!

2013. okt. 25. 19:50
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

mondd meg a férjednek, Hogy a pszichológussal csak beszélgetsz, ès a te egèszségedröl van szó, nem lehet ennyire önzö.

Nagyon sajnálom.

2013. okt. 25. 20:59
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor hétfőn elmegyek a háziorvoshoz, hogy írjon beutalót a pszichológushoz! Meg próbálom meggyőzni a férjemet! Kértem Tőle segítséget, de azt mondta, hogy Ő nem tud segíteni. Látom rajta a kínlódást,erőfeszítést, de nem megy neki.
2013. okt. 25. 21:04
 13/19 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom a történteket, sajnos tudom, hogy mit érzel. Ha úgy érzed, hogy nem megy egyedül, akkor bármit mond is a férjed, menj szakemberhez (pszichológus), mert különben beleőrülsz.

Esetleg ez az oldal is segíthet... [link]

Sok-sok erőt kívánok Neked!

2013. okt. 25. 23:31
 14/19 anonim ***** válasza:
Sokaknak segített ez a könyv, egy próbát megér: [link]
2013. okt. 26. 00:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 26. 05:17
 16/19 anonim ***** válasza:
52%

Nagyon sajnálom. Nem tudom, hogy mit érzel, hisz azt csak te érzed, de azért arra bíztatlak, hogy ne hagyd abba, amit eddig is szerettél csinálni.

Én is voltam depressziós (igaz, nem ilyen sújos dolog miatt, mint te), és ajánlani szeretnék a pszichológus mellett még pár dolgot, ami nekem is segített.

A Bibliában 365-ször szerepel, hogy "Ne félj!". Pont ennyi nap van egy évben... Én hiszem, hogy ez nem véletlen.

Továbbá ezeket is ajánlom a figyelmedbe:

https://www.youtube.com/watch?v=HFmQTT87nmc

https://www.youtube.com/watch?v=htLWDrnT-Fw

[link]

A keresztenyfilmek.com-on más filmeket is nézhetsz, ha úgy látod jónak, mert itt nagyon sok jó film van.

2013. okt. 26. 22:12
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 27. 06:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történt, feltétlen szakemberre van szükséged. Ahogyan az előzőek írták, a pszichológus nem ír gyógyszert, de ha ilyesmire van szükséged, lehet hogy pszichiáterhez irányít, nyugtató-antidepresszáns szedése semmilyen műtétet nem akadályoz, sőt altatásos műtétnél szinte az összes "koktélba" kevernek nyugtatót is, úgyhogy aggodalomra semmi ok. kitartást és mihamarabbi javulást kívánok!
2013. nov. 9. 07:31
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. nov. 9. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!