Terhesség-orrvérzés? Ez normális? Mitől lehet?
Figyelt kérdés
22 hetes pocis vagyok, és megfigyeltem, hogy kb. 1 hete orrfújás után elered az orrom vére. (jobb orrból csak) Nem erősen fújom, csak épphogy, de annyi is elég neki. 1-2 percig vérzik és eláll. Vérnomyáswom rendben, pont akkor mértük amikor eleredt, 127/77 volt.2010. jan. 17. 14:29
1/7 anonim válasza:
nekem igaz nem ered el,de folyamatosan(főleg mióta ilyen hidegek vannak) véreset fújok.
az 1.terhességem alatt is észrevettem ezt-semmi bajunk nem volt tőle.
az én vérnyomásom mindig alacsony általában 90/60
2/7 anonim válasza:
Nálam is elő szokott fordulni. Ez terhességnél van akinél előjön. Még most is néha pedig már a 28 hetet kezdem.Az orrnyálkahártya megduzzad, nagyobb a vérbőség emiatt fordul elő.Így írták az egyik babás oldalon. De nem mindenkinél jelentkezik. Nekem még be is szokott dugulni az orrom.
A vérnyomásom nekem is rendben.Ne aggódj, semmi bajotok nem lesz :)
3/7 anonim válasza:
Velem is gyakran előfordul, főleg ha elfelejtek vizet tenni a párologtatóba. A száraz levegő miatt van ez főleg szerintem.26 hetes km
4/7 anonim válasza:
nekem is vérzett a terhesség 2. harmadában az orrom,nem foglalkoztam vele.pedig nekem a vérnyomásom is magas volt.
5/7 anonim válasza:
Én alapból nem vagyok orrvérzős. De kb 26-28 hétig gyakran, főleg esténként vérzett az orrom. Aztán elmúlt, mostanában nincs ilyen, jelenleg 34 hetes vagyok.
6/7 anonim válasza:
18.29-es vagyok. Nekem is rendben van a vérnyomásom.
7/7 anonim válasza:
Ez is egy terhességi tünet. Nekem nem szok úgy vérezni, de mindig sebes az orrom belseje, száraz, megtelik és ha kifújom akkor véres mindig de csak egy kicsit, valószinű a seb végett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!