Fejfajas, maagas vernyomas! Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Ma fejfajassal ebredtem,megmertem vernyomasom 152/92 volt ,hamar dopegyt mit belgyogyasz irt elo 24oras vernyomas meres utan at.lag 138/88 volt az eredmey.ez tortent csutortoki nap napi 2dopegyt ha nem hasznal akkor +1szem nemistudom mi a neve bogyo.na ezt vettem be ma eloszor mivel eros fejfajas kinzott es hat magasat mertem.azota 120/88 es az elobb 142/92 de a fejfajas csak nem akar mulni mit tegyek?2014. szept. 1. 12:42
11/14 anonim válasza:
azért az jó hogy az érték megy leflelé és nem folyamatosan magas. reméljük nem lesz fehérje a vizeletedben! fejfájás van még?
12/14 A kérdező kommentje:
Most mertek 120/70 a vernyomasom .hat fejem picit meg nyomott de mar nem olyan migrenes .amugy fejfajas aztan elmupt mar tegnap mire beertunk.este meg egy kicsit ereztem de aztan jo volt.de franya egy ido van nalunk hirtelen lehules jott eso borongos ido.lehet ez is betett .volt egy ido meg annno xy eve mikor nem jol reagaltam az oszi idore
2014. szept. 2. 11:05
14/14 A kérdező kommentje:
3x1dopegyt 1isoptin gyogyszerrel tegnap haza engedtek .azzal hogy ha 140/90fole megy rogton vissza .hat nerem reggel delben este 135/87 volt a legtobb.ithol vagyok pihengetek.1ujjnyira nyitva vagyok es csak varok :-) en mar csak szulni fogok visszamenni ;-)
2014. szept. 5. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!