Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon izgulok vérnyomásmérés...

Nagyon izgulok vérnyomásmérés közben, ezért mindig magas értéket mutat. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Naplót kéne vezetnem a vérnyomásomról és pulzusomról, de már a hangjától is rossul vagyok. Mitől tudnék lenyugodni mérés közben? (18 éves vagyok)

2014. febr. 5. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Gyakorolni kell. :) Komolyan. Sűrűn kell mérni és egy idő után jobban hozzászoksz, már nem leszel annyira ideges.

Legalábbis nálam bevált.

Most, hogy megint nagyon régen megmértem, megint ideges vagyok, ha mérni kell. :)

2014. febr. 5. 20:27
 2/3 anonim válasza:
100%
Én is pont így vagyok! Ha orvos méri a vérnyomásom, mindig marha magas érték jön ki. De ha pl. apukám méri meg náluk, otthon, akkor teljesen jó. Nem tudok ezzel mit csinálni én sem. Egyszerűen valamiért izgulok az orvosnál, és már bennem van, hogy úgyis magas lesz...és úgy is lesz.
2014. febr. 5. 20:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is és még a fele osztályom így van ezzel:D nemtudom mi a 'gyógymód' talán a gyakorlás segítene:D

15/l

2014. febr. 9. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!