Fejfajas, maagas vernyomas! Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Ma fejfajassal ebredtem,megmertem vernyomasom 152/92 volt ,hamar dopegyt mit belgyogyasz irt elo 24oras vernyomas meres utan at.lag 138/88 volt az eredmey.ez tortent csutortoki nap napi 2dopegyt ha nem hasznal akkor +1szem nemistudom mi a neve bogyo.na ezt vettem be ma eloszor mivel eros fejfajas kinzott es hat magasat mertem.azota 120/88 es az elobb 142/92 de a fejfajas csak nem akar mulni mit tegyek?2014. szept. 1. 12:42
1/14 anonim válasza:
Bő folyadék bevitel. Lehet, hogy a vérnyomás-*emelkedés csak tünete valaminek és nem az a kiváltó ok. Citromos kávé (szimpla), napi 1/4 tabletta kalmopirin. Fekete tea.
2/14 anonim válasza:
Hívd az orvosod vagy menj be a kórházba. Ha nem áll be a vérnyomásod gyógyszerre se, akkor a baba állapotától függően, megindithatják a szülést.
4/14 A kérdező kommentje:
37 hetet kezdtem tegnap
2014. szept. 1. 12:51
5/14 anonim válasza:
Vérnyomásra sok fokhagyma....fejfájásra nurofen vagy kis masszázs..bár én inkàbb kórházba mennék...
6/14 A kérdező kommentje:
nem vizesedem csak ma picit parazok mivel faj a fejem es hat a vernyomas.gondoltam varok mig hat ez a masik gyogyszer amit ma vettem be eloszor aztan ha nem valtozik semmi akkor ugyelet
2014. szept. 1. 12:54
7/14 anonim válasza:
Nem ijesztegetni akarlak, de mindenképpen kórház. 2 hete szültem, a szobatàrsamnak sürgősségi császárral kivették a babát a 34. héten, a tünetei ugyanezek voltak, mint neked.
8/14 anonim válasza:
azonnal kórház! ez lehet toxémia is!
írj majd hogy mi a helyzet!
9/14 anonim válasza:
Irány a kórház!
Ez nem játék!
Simán lehet toxémia. Volt benne részem.
Ha a vérnyomáscsökkentő ellenére magas a vérnyomás, akkor bizony azzal nem kéne otthon üldögélni!
10/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!koszonom a valaszokat .azonnal bejottunk .mire ide ertunk lepcsozes stressz 170/100 volt a vernyomasom .bentis fogtak 24oras vizeletet kell gyujtenem es kaptam infuziot magneziumot de ezek elott 148/80at mertek.aztan ma reggel 130/80 lett a vernyomasom.ugyy hogy egyenlore itt vagyunk
2014. szept. 2. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!