Túlsúlyos kismamáknál mikor kezd kisimulni a has alul is?
Figyelt kérdés
Én 75 kgval estem teherbe volt mindig hasam.Most 22 hetes vagyok,szépen kerekedik,a baba is rendben van,viszont alul még kicsit meg van ereszkedve.Ez kisimul majd ,illetve ettől még fogom érezni ha keményedni kezd a hasam?Szokott feszülni,de azt amit itt olvasgatok,hogy kőkemény lesz,olyat még nem éreztem.2010. jan. 17. 04:56
1/8 anonim válasza:
Szia!Ez nagyon jó kérdés!Engem is érdekelne!Én 82-vel kezdtem:)))
2/8 anonim válasza:
Sziasztok! A keményedést a zsírrétegtől függetlenül lehet majd érezni, nyugi :)
Nekem lóg a hasam alján némi felesleges bőr (nem az első baba), de ettől függetlenül szép nagy kerek pocakom van, a keményedéseket keményen érzem, ahogy a mozgást is, sőt látszik is rendesen a háj ellenére :)
37 hetes kismama, aki 100 kg-mal kezdte
3/8 anonim válasza:
Hány centi vagy a kezdeti 75 kg-odhoz? Mert én 72-vel kezdtem és 175cm magas vagyok, nekem nem volt ilyen a hasammal.
4/8 A kérdező kommentje:
165 cm vagyok,és úgy kezdtem 75 kg-val sajnos.
2010. jan. 17. 10:27
5/8 anonim válasza:
164 vagyok, 74-gyel kezdtem. A pocim kerek, de az alsó lógós még ott van, de egyre kevéssé. :) A férjem szokta mondani, hogy ez már határozottan látszik, hogy a baba, nem pedig a kaja. 22 hetes vagyok én is. :)
Neked mennyire kemény a pocid?
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nekem is szépen kerekedik már,inkább fent keményebb,a hasam aljánál ugye puhább,gondolom a zsir miatt.De azt a tipikus keményedést akkor még nem éreztem.A baba rugdosását érzem rendesen,viszont kivülről még nem látszik.Neked látszik kivülről is rugdos?
2010. jan. 17. 16:44
7/8 anonim válasza:
Csak ha hanyatt fekszem és belelendül. :) Egyébként még nem. De egyre indtenzívebbek a mocorgások. Most kezdem érezni a pukkanásokat is a pocimban, amikor ülök, meg már néha a hullámzást is. Nagyon várom már, hogy megszülessen, már csak 16-18 hét :)
8/8 anonim válasza:
Én 20 hetes vagyok, 166 cm és 83 kg-val kezdtem, és most is annyi vagyok. Nekem a 16. hét környékén eltűnt a lógós rész, amire gondolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!