Babát szeretnénk.4 hónapja vagyunk komolyabban rajta az ügyön. Nagyon szeretnék babát, de sorra jönnek a csalódások (mensi megjön). Mi lehet a baj?
nalunk minden ok egeszsegileg, ovu tesztet hasznaltam es mindig jokor voltunk egyutt, megis 8 honap kellett hozza. a doki szerint ez nem is sok! nem szabad surgetni! sok szerencset, kuldom a golyat!
32 km
Akkor leirom neked a cickafark és a palástfű teát. Nem muszáj kipróbálni, de egy próbát megér, és csak pár száz forintba kerül.
Cickafarkfű teát a mensi első napjától kell inni, peteérésig. Én napi 2 csészével ittam. 1 ek füvet leforráztam állni hagytam, majd leszürés után megittam. segíti a peteérést.
Palástfű tea: peteéréstől kell inni. Pont ugyanugy mind a cickafark teát.
[link] Itt olvahatsz róluk.
És még egy fontos! 2 napnál gyakrabban ne legyetek együtt, különben romlik a spermák minősége!
Szorítok neked nagyon!
Mi egy évig próbálkoztunk.
Nagyon rágörcsöltem magam, állandóan szex közben az járt a fejemben, hogy na most összejön....ez volt a baj....amikor megjött a mensim, mindig bőgtem, és utána sokat bőgtem....
Aztán rájöttem, hogy nem kéne így rágörcsölnöm....eljártunk bulizni, cigiztünk is, ittunk is....és összejött a manókám:)
Most 39+3 hetes vagyok, és lassan már a karomban tarthatom:)
Pszihés okai lehetnek nálatok is, ne görcsölj, de erre úgyis neked kell rájönnöd.
Amúgy barátnőm is szeretett volna babát, ő is görcsölt, sok tanácsot adtam neki, és 2 hónap múlva bejelentette, hogy megfogadta a tanácsom, és összejött nekik is. Most 27 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!