Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Babát szeretnénk.4 hónapja...

Babát szeretnénk.4 hónapja vagyunk komolyabban rajta az ügyön. Nagyon szeretnék babát, de sorra jönnek a csalódások (mensi megjön). Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Ebben a hónapban alig voltunk együtt. A napokban kiborultam, mert barátnöim sorra jelentik be hogy babásak. Oly annyira kikészültem hogy azt mondtam már nem akarok babát. Persze nem szívböl mondtam, de tényleg nem vagyok rajta a dolgon. Ami még hozzá tartozik,hogy eddig mindig napról napra pontosan megjött a menzeszem.2 évig szedtem a Tri-Regolt.Szeptemberben tettem le.Még utána is pontosan megjött,de decemberben 35 napra jött meg és 10 napig tartott.Most meg még semmi....a cicm fáj,de nem feszül.Tud erre valaki valamit mondani?Köszönöm.
2010. jan. 16. 20:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nalunk minden ok egeszsegileg, ovu tesztet hasznaltam es mindig jokor voltunk egyutt, megis 8 honap kellett hozza. a doki szerint ez nem is sok! nem szabad surgetni! sok szerencset, kuldom a golyat!

32 km

2010. jan. 16. 23:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a nőgyógyászom javasolta: kiwi, ananász, kétnaponta szex. nem tudom miért pont ez a két gyümölcs, de direkt ezt kell enni. Második hónapban összejött a bébi, a bátyjára 10 hónapot vártunk, ezért kértem a dokim tanácsát. A barátnőmnek is ajánlottam, neki is fél éves már a kisfia. lehet hogy véletlen, egy próbát megér, pláne ha szereted a déli gyümölcsöt:) Ha fél éven belül semmi eredmény, akkor érdemes elmennetek egy-egy vizsgálatra, vérvételre ( a dokinak hazudjátok hogy már évek óta próbálkoztok)gyakran nagyon egyszerű és orvosolható oka van a kudarcnak. Kitartás, minden jót!
2010. jan. 17. 08:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Szia! A gyógyszernek több idő kell, hogy kiürüljön a szervezetedből, nekem azt mondták kb. 6 hónap. Mikor letettem 3 hónapig rendszeresen megjött, utána teljesen rendszertelen lett, volt, hogy 2-3 hónapig semmi! Adj egy kis időt magadnak és ne másokkal foglalkozz, jönni fog ha jönni akar! Ne idegeskedj! Üdv: 12 hetes km.
2010. jan. 17. 08:53
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor leirom neked a cickafark és a palástfű teát. Nem muszáj kipróbálni, de egy próbát megér, és csak pár száz forintba kerül.

Cickafarkfű teát a mensi első napjától kell inni, peteérésig. Én napi 2 csészével ittam. 1 ek füvet leforráztam állni hagytam, majd leszürés után megittam. segíti a peteérést.

Palástfű tea: peteéréstől kell inni. Pont ugyanugy mind a cickafark teát.

[link] Itt olvahatsz róluk.

És még egy fontos! 2 napnál gyakrabban ne legyetek együtt, különben romlik a spermák minősége!

Szorítok neked nagyon!

2010. jan. 17. 10:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi egy évig próbálkoztunk.

Nagyon rágörcsöltem magam, állandóan szex közben az járt a fejemben, hogy na most összejön....ez volt a baj....amikor megjött a mensim, mindig bőgtem, és utána sokat bőgtem....

Aztán rájöttem, hogy nem kéne így rágörcsölnöm....eljártunk bulizni, cigiztünk is, ittunk is....és összejött a manókám:)

Most 39+3 hetes vagyok, és lassan már a karomban tarthatom:)

Pszihés okai lehetnek nálatok is, ne görcsölj, de erre úgyis neked kell rájönnöd.

Amúgy barátnőm is szeretett volna babát, ő is görcsölt, sok tanácsot adtam neki, és 2 hónap múlva bejelentette, hogy megfogadta a tanácsom, és összejött nekik is. Most 27 hetes.

2010. jan. 17. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!