Holnap leszunk pont 27 hetesek, feheres folyasom van, neha picit nagyon halvany sargas (maskor is volt mar h sargas volt) de par napja kicsit mintha vizesebb lenne. Normalis ez?
Kedden voltam dokinal, mehszaj zart, magzatviz rendben! Holnap telefonalok a vedonohoz a huvelyvaladek tenyesztes eredmenyeert.
Semmi panaszom nincs a folyas mellett, nem viszket, nem csip, semmi ilyen. 1-2 napja mintha picit vizesebb lenne, feheres, kremszeru, de mintha vizesebb lenne, igazabol fehernemun is csak neha latszik a folyas, inkabb csak torleskor latom. Remelem nem magzatviz szivargastol lett vizesebb!!! Vkinek volt hasonlo?
Nyugi, ez normális .
Nekem is ugyanilyen folyásom van.
33hkm
Kedves 4-es te hány hetes vagy?
Az előbb hívtam a védőnőt, teljesen negatív a tenyésztésem.
Neked mióta ilyen a folyásod? Én tegnap-tegnapelőtt vettem észre h mintha vizesebb lenne, ma meg még jobban vizes úgy nézem. De szerencsére nem érzem h folyna, csak amikor törlöm akkor érzem, meg látom a papíron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!