3 napja selymes barnás folyásom van, meg kellett volna jönnie pont 3 napja?
Figyelt kérdés
Általában késik a mensim , de mivel baba projektbe vágtunk , nem tudom mi lehet , mert szúrkált a petefészkem , mintha elkezdenék menstruálni..de mégsem!Nem tudom mire mire gondoljak , mert se hányingerem se semmi.. ? :/2013. febr. 20. 10:05
1/3 Szandy89 válasza:
Szerintem tesztelj egyet! Ha baba van a dologban akkor már ki kell,hogy mutassa!!! :)
2/3 anonim válasza:
Nekem ebben a hónapban 12 napig ez volt első 3 napban hasfájással, derékfájással. Én is azt gondoltam, hogy terhes vagyok. De valójában nem volt az előző ciklusomban tüszőrepedésem és ezért így jött meg.Aztán elmúlt a múlt hétvégén. Azóta már peteérésnél tartok ( lh tesztből és hasfájásból tudom). Néha van ilyen, amikor nincs tüszőrepedés. Azért tesztelj hátha nálad van baba. Szurkolok!
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok , köszönöm!!! :) 21L
2013. febr. 20. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!