Mi lehet már megint? Pont egy hete volt egy kevés nagyon halvány barnás folyásom, csak délelőtt. Ma reggelre megint lett.
Szerintem menj el mindenképp, már csak azért is, hogy megnyugodj.Az uh biztos nem fog ártani!
Üdv 3 hós kisfiú anyukája
Szia!
Én is barnáztam a 6. héten, bementem a kórházba ahol hematómát találtak és szigorú fekvésre ítéltek. Most 11 hetes vagyok pár napja ismét barnáztam, de nem talált semmit a doki, azt mondta valószínű csak egy kis hormon ingadozás!
Mindenképp menj el dokihoz, mert bármi lehet az oka! Ne aggódj a sok uh miatt, én a 11. hétig 5x voltam a problémák miatt és jövő héten mehetek vissza! Ez van! Muszáj megnézetni!
Az UH nem árt, én is hetente megyek, mert nekem a 6. héten a barnázásból vérzés lett. :(
Adtak Duphastont nekem is, aztán mivel nem múlt el a barnázás, ezért kicserélték Utrogestan hüvelykapszulára. Olyat kérj te is!!! Nekem 1 nap alatt 2 kúp után elmúlt!
9 hetes kismama
Szia!
Sajnos én is jártam veled egy cipőben a 6. héten kezdődött barnázással, hol volt hol nem majd egy szercsak vérzés is lett, ekkor megnézték uh-al itt minden ok volt, brutális Utrogestán tbl adagot kaptam napi 4, fekvés, magnézium, C viamin(hosszantartó hatású), így is egy hét alatt fokozatosan múlt el elöször pisiléskor szünt meg csak, egyéb eetben még barnázott.Aztán megint uh szerencsére minden oké lett, én is rettenetesen izgultam, de biztam a babában beszélgettem vele és meghallgatott, azóta minden ok, már 25 hetesek vagyunk, hatalmasakat mocorgó fiúcska:-)
Valószínűleg hormon ingadozás volt.
Én ajánlanám neked még a Pulsatilla homeopátiás bogyót nagyon jó hormoningadozásra, és nyugodtan szedheted semmi bajt nem okoz, napi 1szer 5 bogyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!