Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tegnap mostam hajat délelőtt,...

Tegnap mostam hajat délelőtt, de ma reggelre bezsírosodott. Mitől lehet? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
2010. júl. 5. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
moss hajat megint
2010. júl. 5. 20:06
 2/9 A kérdező kommentje:
De naponta mossak hajat? Csak még hamarabb bezsírosodna...
2010. júl. 5. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
lehet, hogy a párnádtól zsírosodott vissza?
2010. júl. 5. 20:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet, pont tegnap húztam másik huzatot.
2010. júl. 5. 20:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet butan fog hangzani, de nem tapogatod sokszor? Marmint erted XD Attol is lehet, ha sokat nyulkalnak hozza :S De ajanlanam a szaraz sampont, nekem sokszor segitett :) Nem tudom otthon hogy van, de nem hiszem, hogy tul draga, es ha szansz egy picivel tobb penzt ra, nem kell allandoan mosni, csak befujod, megfesulod es majdnem olyan mintha megmostad volna :)
2010. júl. 5. 20:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Megfésülöm, és nem igazán érek hozzá. Ezért nem értem, hogy mitől zsírosodik be.
2010. júl. 5. 20:25
 7/9 anonim ***** válasza:
46%
ha most serdülsz,ez lehetséges...moss hajat valami citromos samponnal vagy sörrel(komolyan mondom..) l/24
2010. júl. 5. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Igen, ez valami belső dolog, nekem enyhe pajzsmirígy alulműködéstől volt, de én 26 éves vagyok.
2010. júl. 6. 08:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem minden esetben elég a zsírosodás elleni samponok..

Ha nagyon könnyen zsírosodik a hajad, a következőket tudom ajánlani:

1.) Jó minőségű sampont használj, esetleg megpróbálhatod a zsírosodás ellenit. A Loréal Elseve-t tudom javasolni zsíros hajra!

2.) Mosd meg a hajad samponnal, öblítsd le, majd újra samponozd be, ez valamilyen szinten szárazabbá teszi a hajad!

3.) A balzsamot, pakolást csak a hajvégeken alkalmazd, hisz a fejbőrödre juttatva ez is zsírosít!

4.) Leöblítéskor ne meleget, hanem hűvösebb vizet használj, ez is gátolja a zsírosodást!

Remélem sikerrel jársz, és tudtam segíteni! :)

2010. júl. 7. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!