Jelenthet babát pont egy héttel a esedékes mensi előtt a rószaszínes, barnás folyás és a mensis hasfájás? A ciklusom pontosan 28 napos.
Én ugyanebben a cipőben vagyok. Nekem egy-két napig tartó krémes állagú világos barna folyásom volt. Jövő héten kellene megjönnie. Az egyik gyerekemnél volt ilyen észlelésem, a másiknál nem. Fogalmam sincs, hogy most ez baba-e. Szorítok, hogy pozitív legyen a teszted, és baba legyen a dologban! Majd írd meg!
Sokan azt mondják, hogy ez a beágyazódáskori pecsételő vérzés. Nekem egyszer bejött. Kíváncsi vagyok, hogy megint bejön-e:)!
Mások azt mondják, hogy sárgatest hormon elégtelenség, és nem utal babára, inkább hormon problémára. Ilyenem még nem volt. Remélem nem erről van szó.
Jövő héten okosabbak leszünk :)!
Csak az a baj, hogy engem most hagyott ott a vőlegényem... :( Nem kellen, hogy baba legyen. Félek!
De neked tiszta szívemből kívánom, hogy terhes légy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!