Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segítség! 10 hetes kismama...

Ancsi1991 kérdése:

Segítség! 10 hetes kismama vagyok. Súlyos székrekedésem van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az orvosom szabin van 15 napja nincs székletem de ingerem se. Mit tegyek? 10 hetes kismama vagyok. Házipraktikákat kérlek ne irjatok mert mindenen tul vagyok....a laevolac a glicerines kúp a magnézium túl adagolás és a dulcolax hashajtó is megvolt. Mit tegyek? :(
2014. aug. 28. 07:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A parafin és ricinus olajjal óvatosan, mert az már hashajtó és akár el is lehet tőle vetélni. Én pont ma hívtam fel a nőgyógyászomat, mert borzasztóan megszenvedtem a mai wc-re menést :( Pár hete csak 3-5 naponta tudok menni, eddig kijött simán, de ma....borzasztó volt. És hiába iszok rengeteget, sétálok minden nap, megvan a sok gyümölcs, zöldség, aszaltszilva, semmi nem használ. Az orvosom mondta, hogy kezdjem el használni a duphalac-ot. Bármilyen íze is lesz, valahogy le kell nyelni. Veled mi a helyzet kedves kérdező?
2014. aug. 29. 08:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Szia, végül megoldódott a helyzet?
2014. szept. 2. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Tényleg, mizu??
2014. szept. 3. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!