Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26hetes kismama! Mit tegyek...

26hetes kismama! Mit tegyek ha székrekedésem van? Nagyon nehezen tudok wc-ni, és azt sem minden nap!

Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Aszalt szilva,szilva lekvár,szilvalé,lenmag ha ezek sem segítenek akkor marad az enyhe hashajtó.Nekem egyik se jött be de kitartás.
2010. febr. 20. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

én minden nap iszom tejet és eszem zöldséget, gyümölcsöt kötelező jelleggel!

ha kimarad, én se tudok!

próbálj meg ezeken kívül esetleg zabpelyhet vagy valami hasonló müzlit!

próbálj kevesebb fehérkenyérfélét és kevesebb cukrot!

sok sikert, majd írd meg, használt-e!

mindenesetre ne erőlködj a wc-n, talán akkor elkerülhető az aranyér!

ja nekem még a tejeskávé is segít, ha már végleg baj van, persze csak ilyen kamu kávé, amiben nincs koffein, de ízre olyan, mint a rendes.

2010. febr. 20. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Amikor már nagyon szükségét érzem a dolognak, rásegítek. Eszek narancsot, és ráiszok kakót. Nekem ez valahogy beválik. Vagy meggybefőtt tejjel.
2010. febr. 20. 10:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Duplázzd meg a magnézium adagod! Hasznos! Nekem így megy, teljesen véletlenül jötte rá. A másik a helyi "kenés", azaz babaolajjal kend be a záróizmod. Ez elég undorítónak tűnik, de nagyon hasznos.
2010. febr. 20. 11:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent!Remélem valamelyik be válik majd...
2010. febr. 20. 14:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a tej fogta meg a hasamat (napi 3 litert ontottem magamba, miota tehebe estem). Helyette sok vizet iszok es ha vegkepp semmi, akkor glicerines kup (a hashajtok nem hasznaltak nalam).
2010. febr. 20. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Uhh,én is szenvedtem töle,meg is lett az eredménye:aranyér!Nem kellemes.Elkezdtem magnéziumot inni,és azota jobb a helyzet.Este megiszom,fél ora mulva nincs gond a wc-zéssel.De ne erölködj ha nem megy,az a lényeg.Nem könnyü,tudom,de az aranyér még rosszabb :S
2010. febr. 20. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 35 hetes vagyok, néha még most is előjön ez a problémám:) máskor meg hasmenésem van.

Nekem egy dolog segített, a 100% gyümölcstartalmú gyümölcslevek. Mint pl narancs vagy ananász (nekem ez a leghatásosabb) vagy multivitamin, a lényeg, hogy a gyümölcstartalma 100% legyen. Délután vagy estefelé iszom egykét pohárral, másnapra meghozza a hatását.Csak ajánlani tudom!

2010. febr. 21. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nem csak a terhességem idején, de előtte is volt problémám. Én kipróbáltam lenmagot, aszalt gyümölcsöket, müzlit, enyhe hashajtót (védőnő ajánlotta), de alapjában nem segített sokat. A cukorterhelés után szénhidrát diétára vettek, amit betartok, és komolyan mondom minden nap sikerül, van hogy kétszer is...és semmi szenvedés!!!! Ha a terhelésed jó is volt, vagy lesz, akkor is ajánlanám, hogy nézz meg egy ilyen diétát, és ha a mennyiségre nem is kell figyelned, de a minőségre egy kicsit odafigyelsz pár nap múlva nagyon jó hatása lehet, és még egészséges is!!!!

Sok sikert hozzá!

2010. febr. 22. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!