26hetes kismama! Mit tegyek ha székrekedésem van? Nagyon nehezen tudok wc-ni, és azt sem minden nap!
én minden nap iszom tejet és eszem zöldséget, gyümölcsöt kötelező jelleggel!
ha kimarad, én se tudok!
próbálj meg ezeken kívül esetleg zabpelyhet vagy valami hasonló müzlit!
próbálj kevesebb fehérkenyérfélét és kevesebb cukrot!
sok sikert, majd írd meg, használt-e!
mindenesetre ne erőlködj a wc-n, talán akkor elkerülhető az aranyér!
ja nekem még a tejeskávé is segít, ha már végleg baj van, persze csak ilyen kamu kávé, amiben nincs koffein, de ízre olyan, mint a rendes.
Szia!
Én 35 hetes vagyok, néha még most is előjön ez a problémám:) máskor meg hasmenésem van.
Nekem egy dolog segített, a 100% gyümölcstartalmú gyümölcslevek. Mint pl narancs vagy ananász (nekem ez a leghatásosabb) vagy multivitamin, a lényeg, hogy a gyümölcstartalma 100% legyen. Délután vagy estefelé iszom egykét pohárral, másnapra meghozza a hatását.Csak ajánlani tudom!
Szia!
Nekem nem csak a terhességem idején, de előtte is volt problémám. Én kipróbáltam lenmagot, aszalt gyümölcsöket, müzlit, enyhe hashajtót (védőnő ajánlotta), de alapjában nem segített sokat. A cukorterhelés után szénhidrát diétára vettek, amit betartok, és komolyan mondom minden nap sikerül, van hogy kétszer is...és semmi szenvedés!!!! Ha a terhelésed jó is volt, vagy lesz, akkor is ajánlanám, hogy nézz meg egy ilyen diétát, és ha a mennyiségre nem is kell figyelned, de a minőségre egy kicsit odafigyelsz pár nap múlva nagyon jó hatása lehet, és még egészséges is!!!!
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!